no wlasnie a czy sa jakies szanse ze mi pojdzie dj 2 qr 20 ze skokiem 150 przy koronie ?bo nie mam zamiaru tyle hasju stracic a juz tyle czytalem ze sam nie wiem a model jest na 2004.
jak dla mnie dirt jumper III 04' wymiata...a po wymianie oleju na żadszy to już wogóle jest extra...śmigam na takim i jestem bardzioo zadowolony... nie wymienił bym sie na dropa z tego roczku :( :D
musisz jescze wiedziec ze jak skou masz 110 mm, to masz wieksza sztywnosc amorka i luzy sie na bank nie zrobia, kupujac 130mm jest nie wielka roznica, ale znam kolesia co ma lekkie luzy, a jezdzil na hayesah 8".
natomiast moj nie mial zakladanej tarczy !!!
bierz dj3 2004, sam go mam i jest zajebisty. Nie jeździłem nigdy na lepszym amorze do skoków. Do dualu jest full wypas naprawdę. Nie wybiera super ale świetnie tłumi skoki. Naprawdę polecam.
zaraz przyjdzie hofmen i Wam powie coś o tych amorach. Nie wiem jaki jest sens kupowania amorka który waży koło 3 kg (jdnopółka:|) skoro i tak pęka. Zastanów się nad Shermanem Jumperem
tyle bylo o koronach tyle odradzania dj3 a ludzie jeszcze kupuja. wszystkie dj w koncu pekaja!! w pznaniu dj2 qr20 poszedł na koronie iokrecil sie na rurze sterowej. sprzedajcie swoje dj jak najszybciej kupcie blaxki albo sherany albo poszekajcie na marzocha 2005 i na amora 66.
taaaaa. kur.. nawet w twoj black sie zjebi... a dirt jumper jest napweno wytrzymalkszy od tego blaca chodzi mi o skakanie i dropy znam duzo osob co jezdza na dj 04 i nie nazekaja:/