witam.
co to za marzocchi bomber olejowy co ma odkręcaną koronę i tą podkowę nad oponą???? podobny do D-Street. chyba to jakiś starszy model bo staro wygląda wie ktoś co to za bombowy bomber??? nie moge go nigdzie w googlach itp. znaleźć.
pozdro.
jedno półka zdjęcie bym dal ale nie widzę na allegro właśnie d-streeta, czarny kolor. jak zanjde jakies fotki to podam. aha i pod zwykłą oś jest. i pod koła 26"
Blanka wytłumaczę sie - nazywam sie artur brajer i koledzy mi wymyślili to artin van bruyen bo jestem wielkim fanem armina to jak wie ktoś co to za marcok?? i tamten marcok ma 80mm skoku
owczar to ja wiem że na obrazku jest d-street, to jest przykładowe zdjęcie. ale ten co szukam jest bardzo podobny tylko że ma odkręcaną korone ze sztycą i tą podkowe co jest na 6 śrub przykręcana. ma pivoty pod v.
postaram sie jutro zrobić fotki. właściwie to on jest identyczny jak d-street na obrazku wyżej tylko korone z sterówką ma odkręcaną i na koronie ma czarne zaślepki chyba od pąpania powietrza. i jest pod zwykłą oś i v-ki. yo są te różnice.
Kolega miał Bombera bodajże Z2 80mm skoku. Czerwony z odkręcaną koroną i podkową(srebrną). Miał u góry i na dole pokrętła od regulacji tłumienia i chyba naprężenia wstępnego. Rocznik był 98.
[=Groove=] wielkie dzięki to jest Z1 z 1998r o taki mi chodziło. i teraz mam pytanko. niewiecie czy ktoś nie ma go na sprzedanie albo nie wiece gdzie można go kupic, bo jest bardzodobry (moje zdanie i kolegi)
Z1 bam '98 był pomarańczowy, miał 105 mm skoku i miał podkowę przykręcaną 2 śrubami z każdej strony - podobnie jak wszystkie modele '98 i wszystkie '99 oprócz monstera.
no mi sie wydaje jak bys sobie kupil stara z1 to mialbys cos podobnego tyle ze na piwoty do 26".. moj kolega mial z1 i nawet nie na QR20.. tylko korona szybko w nim peka jak nie umiesz jezdzic.. z1 to dobry amor z przed 2000 roku chyba.. minusem wydaje mi sie ze jest ta korona.. ;]