Witam.
Od dłuższego czasu poszukuje nowych korb i zainteresowałem się korbami Saint, hone, LX ogólnie tymi ze zintegrowaną osią z tym że za nic nie mogę znaleźć tych korb pod mufę 100mm. W związku z tym mam pytanie czy jest możliwość zakupu którejś z tych korb pod mufe 100mm jeżeli tak to gdzie??
P.S.
poszukuje tez nowego amorka i nie chce już zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj:
Na allegro pojawiło się kilka manitou Travisów triple intristic ale ze skokiem 180mm i mam pytanie czy istnieje możliwość zmiany skoku w travisach ze 180 na 203mm w prosty sposób tzn. jak np. w niektórych marcochach poprzez przełożenie podkładek czy trzeba zmienić tłumiki??
pozdro
Jakie korby do Presy canario??
Jakie korby do Presy canario??
IMPOSIBLE IS NOTHING!
www.kfr.pl
www.kfr.pl
z tego co sie orientowalem(szukałem tez na google, mozliwe ze źle :P) to wyżej wymienione korby nie maja wersji pod mufę 100 , tylko 68-73 i 83mm ,
hmm a co do travisow to chyba srednio sie da takie cos bo w nowych marcochach tez sie nie da juz. Ale musisz zadzwonic do dystrybutora:)
hmm a co do travisow to chyba srednio sie da takie cos bo w nowych marcochach tez sie nie da juz. Ale musisz zadzwonic do dystrybutora:)
www.mudserwis.com