oboz rowerowy 2k8

;o
Kontakt:

oboz rowerowy 2k8

Post autor: ;o »

Siema!
Mam sprawe, wiadomo moze jakie beda "destepne" obozy rowerowe w 2008roku? Chcialem jechac do Pulaw z joda ale niestety troche przegieli z cena w tym roku 0_o. Wiadomo co z Wierchomla i Kollbim? Albo jakie beda obozy w tym roku? Szkoda bo na prawde ten z joda byl swietny, no ale dojebali 1100zl bez przejazdu;o
pozdrawiam
emu_100
Kontakt:

Post autor: emu_100 »

http://www.horniasty.com/oboz/2/

pisałem do nich e-mail w sprawie obozów to odpisali że strona jeszcze nie jest gotowa i będą ją ciągle "odświeżać"
;o
Kontakt:

no spoko ale ten mnie raczej nie interesuje jak juz pisalem;/
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
greenman
Kontakt:

Post autor: greenman »

Szkoleniem zajmują się najwybitniejsi Polscy zawodnicy, miedzy innymi: Szymon "Siara" Syrzistie, Maciej "Joda" Jodko, Bartosz "Papież" Obukowicz , Maciek "Fuji" Ryndziewicz, Szymon Tasz, Jan Karpiel.
to o tego co robi karpiele chodzi ? :mrgreen:

PS sory za głupie pytanie :oops:
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
czarek.bike
Kontakt:

Post autor: czarek.bike »

jak na moje oko lepiej jechac samemu i wydac 1000zl na bardzo duzo karnetow na wyciag.

jechac samemu lub z kumplami, domki goralskie po taniosci(15zl/h) i cie wyjdzie 3x taniej.

takie moje zdanie... chyba, ze cie rodzice inaczej nie puszcza - to wtedy dobry taki oboz.

bylem kiedys na obozie ze Skórą. na jednym z pierwszych... bylo super... ale dopiero po obozie zastanowilem sie nad tym, ze jakbym mial wtedy z kim pojechac w gory to bym na pewno na wlasna reke pojechal :P

pozdrawiam
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

czarek.bike Ale samemu to jakoś tak nudnie, z kim pogadasz, pojeździsz...
Ale cena fakt - za duża. A myślałem, żeby może tak pojechać :roll:
eragon2007
Kontakt:

Post autor: eragon2007 »

a może byśmy się jakoś umówili na jakiś wyjazd w wakacje bo szczeże mówiąc też uważam że na obozach przeginają z cenami :( co wy na to?? pozdro
SpokoRider
Kontakt:

Post autor: SpokoRider »

eragon2007 Ehhh.... Taakie coś nigdy nie wypala... Chyba że każdy by przelew zrobił, za kwatery, to miałby motywacje że zapłacił - pojedzie.
Ride a Bike
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

czarek.bike ale tamten obóz, na którym byłes to troche co innego. U Jody i Siary jak i na totalbikowych obozach jest jednak troche lepszy poziom nauczania ;)
kamislblade
Kontakt:

Post autor: kamislblade »

słuchajta ... zapewne cena podskoczyla z powodu dobrych instruktorow ale nie wiadomo czy taka sie utrzyma ... mam tam za... bieste znajomoscie wiec jakby co to to pytac a ja wam odpowiem 8)

http://www.pinkbike.com/photo/1655274/#top - mój baj
;o
Kontakt:

hmmm... no niezle:) Ja raczej chce oboz... Wole jechac za ta kase na wlasna reke z kumplami, ale po pierwsze(i wazniejsze) moj starszy ma jakies dofinansowania z pracy na obozy wiec mialbym taniej;p, a po drugie trudno cos zorganizowac, zeby to wypalilo(: Chcialbym bardzo pojechac do pulaw z joda bo oboz jest swietny, ale troche przesadzili ze bez transportu(w moim przypadku na prawde trudno bedzie to zalatwic, a rok temu chociaz z krakowa bylo...) no i jeszcze cena wyzsza, niz rok temu (nie wiele, ale zawsze;/)
hoss_rider_k
Kontakt:

Post autor: hoss_rider_k »

ile bylo rok temu? do leogangu i do pulaw, jaka cena?
No Pain, No Game
czarek.bike
Kontakt:

Post autor: czarek.bike »

nie ma z kim nie ma z kim....e tam... zebrac znajomych lub ludzi z miasta i sie uzbiera ekipa.

a co do obozu i mojego dawnego i tych, to uwazam, ze nic sie nie nauczysz raczej przez to, ze jezdzisz z Siara, Joda itd.... bez obrazy oczywiscie :), ale wydaje mi sie, ze uczysz sie dlatego, ze jezdzisz caly czas, trenujesz na dobrych trasach itp. a to, ze robisz to z Cedric'em Gracia czy z Kartoflem z Bełkotowa ma bardzo male znaczenie... mysle, ze to raczej chwyt reklamowy :)

pozdrawiam
Spaced
moderator
Kontakt:

czarek.bike mylisz sie tutaj. Po pierwsze oba obozy oferują videocoaching, którego sam sobie raczej nie zapewniwnisz. Po drugie doświadczeni riderzy mogą ci powiedzieć gdzie popełniasz błędy, jakich technik mógłbyś sie nauczyć, co mógłbyś poprawić. Taki kartofel jak to kartofel jedzie, nawet nic nie mógłbyś u niego podparzeć. Do tego jazda z kimś lepszym od ciebie jest motywująca i powinno sie jeździć z lepszymi by robić progres. Zresztą zawsze możesz pomęczyć Schodka, on dość przekonująco mówi o nauce ;) (Nie bij ;) )
;o
Kontakt:

No czarek.bike baaaaardzo sie mylisz!! Od jazdy po 1 z lepszymi po 2 bardzo doswiadczonymi, jezdzacymi na wysokim poziomie mozna sie baaaardzo duzo nauczyc;) Nawet jak jezdze z kumplami ktorzy lepiej cisna to sie duzo ucze, podpatruje, pomagaja mi i skill rosnie. Nie ma tego nawet co porownywac do jazdy na obozie bo: Obydwaj instruktorzy jezdza dobrze i na prawde umieja sie tym "dzielic". Pomagaja dobierac najszybsza linie, jezdzic z dobra technika, przed kazda przeszkoda zatrzymuja sie i dokladnie wyjasniaja jak do niej podejsc. Videocoaching to tez swietna sprawa i duzo daje. A co najwazniejsze to oni sie znaja i powiedza co robisz zle i jak to masz poprawic, bo sam chyba nie przeanalizujesz swojej jazdy tak doglebnie i nie skorygujesz techniki;p Pozdro
wojtek1506
Kontakt:

Post autor: wojtek1506 »

ma ktoś jakieś info czy będzie organizowany obóz do Winterbergu?
http://wojtekkrk.pinkbike.com/ -> zapraszam :)
Spaced
moderator
Kontakt:

wojtek1506 a miałbyć? Ja bym sie na to pisał bo ogólnie prezentuje sie lepiej od Leo.
emu_100
Kontakt:

Post autor: emu_100 »

wojtek1506 Winterberg ponoć spoko bike park ...
http://www.bikepark-winterberg.de/

chętnie bym sobie pojechał
wojtek1506
Kontakt:

Post autor: wojtek1506 »

Spaced no wlasnie nie wiem czy ma być :)
a Winterberg to miejscowka jak marzenie, chyba nawet lepsza od Leogangu...
http://wojtekkrk.pinkbike.com/ -> zapraszam :)
ODPOWIEDZ