zepsuty komp

jajokso
Kontakt:

zepsuty komp

Post autor: jajokso »

mam problem z moim kompem ponieważ kiedys oderwało mi sie skrzydlo od wiatraczka przy karcie graficznej i miełem chłodzenie z dupy i chyba przez to moja karta była w szoku i jak grałem w cokolwiek to po jakims czasie grania mi sie zawieszał komp i teraz wymienilem wiatraczek i dzialalo wszystko git ale znowu sie z˝&#?lo i teraz nie wiemczego to może być przyczyna (sterowniki aktuzalizowałem) mam karte Radeon 9250 ludzie pomozcie coś (tylko prosze zrozumiale bo na kompach sie nie znam)
Furmek
Kontakt:

Post autor: Furmek »

dzialalo wszystko git ale znowu sie z˝&#?lo

znaczy dzialalo prze 5 minut czy przez 5 dnii grania ?
adrian99
Kontakt:

Post autor: adrian99 »

a moze golnie masz slabe chlodzenie? albo calkiem z 2 strony moze byc to spowodowane uszkodzeniem programowym czyli pytajac prosciej probowales sformatowac kompa ?
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

ściągnij sterowniki ati catalyst a nie aktualizujesz stare, one zawsze były zje.......ne wiem bo sam mam tą karte.
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

ja pierd*** naucz sie pisać i nie pytaj sie nas co sie tobie zje.ało :| jak po wymianie wiatraka wszystko było ok a teraz znowu ci sie coś psuje, masz ten komputer koło siebie wiec łątwiej na forum informatycznym albo sam se w nim pogrzeb, to sie przynajmniej czegos dowiesz, a jak sie boisz to do serwisu...jest jeszcze opcja że wtedy urywające sie skrzydło wiatraka wyrządziło nieodwracalne szkody w 9 tranzystokrze (orientując karte na północ wtyczką dvi)od lewego górnego rogu i nic sie nie da zrobić i to moze być własnie to, chyba że pęd tego skrzydał był mniejszy niż 1561 J, no ale tego juz nie wiem ; (
http://dhcyc.pinkbike.com
jajokso
Kontakt:

Post autor: jajokso »

wraz ze zmianą wiatraka formatowałem kompa i jeszcze przed tym ściągałem sterowniki z ATI Catalyst ale on były zjebane i jak je instalowalem musialem zainstalowac 3 inne programy...
jak juz je zainstalowalem to probowalem instalować sterowniki 3 razy i za każdym razm musiałem instalowac jeden i ten sam program (nie pamiętam nazwy) a sterownikow nadal nie było a po formacie i zmianie tej wirującej piz.dy pograłem kilka dni i znowu to samo
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

może nie tą wersje ściągłeś.
Furmek
Kontakt:

Post autor: Furmek »

widze pozadna awersja do komputerow, radze nzales kumpla ktory ma troche cierpliwosci i postawic mu piwo (no chyba ze nieletni) to cherry coke ;)
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

jajoksopewnie net. framework to akurat nie dziwne przy sterach ati najpierw instalujesz net. a potem stery catalyst moze byc bez ccc sem dd sciagnij zeby...

A moze ja po prostu przegrzales wtedy i teraz jak osiaga wieksza temp. to sie psuje ? ? ... jesli tak to nic juz jej nie pomoze, jest tam jakis radiator procz tego wiatraczka ? ?
enduromaster
Kontakt:

Post autor: enduromaster »

power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

enduromastertestowales te sterowniki daje to jakies rezulatay odczuwalne ?
enduromaster
Kontakt:

Post autor: enduromaster »

daje jak najbardziej
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
podnietek
Kontakt:

Post autor: podnietek »

dhcyc ped w [J]ulach?? :D
ODPOWIEDZ