CZEMU ZNIKL TEMAT O F-44

BaDMaN
Kontakt:

CZEMU ZNIKL TEMAT O F-44

Post autor: BaDMaN »

Czemu znikl temat o ramie zumbi F-44!?
bralem udzial w dyskusji, dowiedzialem sie ciekawych informacji i czekalem na wiecej informacji na temat samej ramy, ceny, polityki firmy i innych powiazanych informacji.
Temat zawieral ciekawe informacje o produkcji i materialach uzywanych podczas produkcji ram rowerowych.
Czyzby byl on niewygodny dla Dh-zone?
Poza tym nie zdazylem jeszcze przeczytac dokladnie wszystkich postow a jestem zainteresowany i znam inne zainteresowane tematem osoby zadne wiedzy.
Prosze przynajmniej o odpowiedz na PW jezeli ten temat tez zostanie usuniety co jest mozliwe znajac historie tego forum. Albo o udostepnienie zamknietego tematu tylko do poczytania.
pzdr
Michal_KRK
Kontakt:

Post autor: Michal_KRK »

Ziomek sorka ale żal dup.,e ściska jak widze co Ty piszesz. Słownik ortograficzny języka Polskiego sie kłania po samą podłoge. A cd. tematu to jak jest faktycznie tak jak mówisz to rzeczywiście dziwne...
kaefpe
Kontakt:

Post autor: kaefpe »

Michal_KRK ahaha człowieku weź nie rozśmieszaj mnie, bo ja tam nie widzę u niego żadnego błędu po za tym że pisze nie używając polskich krzaków
Michal_KRK pisze:podłoge
i ty masz czelność zwracać komuś uwagę na temat pisowni? pisze się podłogę
jeśli już komuś zwracasz uwagę to patrz na swoją pisownię lepiej...
www.facebook.com/GravityMag
www.GravityMagazine.pl
Michal_KRK
Kontakt:

Post autor: Michal_KRK »

kaefpe hahahahah to że mi sie alt nie wcisnął to nie moja wina ;] to dla ciebie sie pisze "znikł" <--- fajnie masz :)
kaefpe
Kontakt:

Post autor: kaefpe »

"Obie formy znikł i zniknął są poprawne i mogą być stosowane wymiennie, co wyczytać można m.in. w Nowym słowniku poprawnej polszczyzny PWN"

najwidoczniej to tobie jest potrzebny słownik :mrgreen:
www.facebook.com/GravityMag
www.GravityMagazine.pl
BaDMaN
Kontakt:

Michal_KRK masz w podpisie team-moherowy wiec o wiecej nie wypada pytac.
bledow nie widze w mojej wypowiedzi, a ani razu nie czytam jej podczas pisania 2 razy, najwyzej polskich znakow nie widzisz bo ich nie uzywam.
pzdr i nie rob mi offtopu jak mozesz
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

Znowu sie zaczyna... DC vs. Zumbi Albo zumbi to , zumbi tamto...

Na tej stronie zawsze były walki o te tematy, czy wy nigdy sie nie ogarniecie? ;>

Zumbi to zumbi, Massivemachine to Massivemachine , a Duncon to duncon...

Ehhhh....
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Ej ej bez kłotni, temat oz umbi nie zniknął tylko został zamkniety http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... &start=150
ten temat tez można już zamknąć.
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

kaefpe Ja też zwariowałem!! Powoli zdanie, po zdaniu czytałem ten temat i też nie bardzo zauważyłem by były w tym tekście jakieś błędy..
Michal_KRK Nie pisz takich głupot, bo szkoda naszego wzroku!!

BaDMaN Podejrzewam że został usunięty, bo był to temat na 10 stron i po prostu go odgrzałeś i tyle.. Sam go nie czytałem w całości (bo i komu by się chciało) odpowiedzi na Twoje pytania na bank były zawarte w wcześniejszych stronach. Nic nie stoi na przeszkodzie byś założył nowy-odświeżony Toppic na temat ramy F44.. Tylko to ładnie sformułuj.. Dla mnie śmieszne posądzanie moderatorów o stronniczość, bo sami na takich ramach jeździli/jeżdżą i z Loko wielu z nich ma kontakt..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
BaDMaN
Kontakt:

Bombell dzieki za pomoc, ten temat mozna bedzie zamknac jezeli ktos napisze czemu sie nie wyswietla na stronie glownej?
BaDMaN
Kontakt:

ArthurGreen pisze:Dla mnie śmieszne posądzanie moderatorów o stronniczość

nie znasz historii tego forum to nie pisz takich glupot
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

No bo został zamkiety i nie można już w nim dalej pisać. jest tylko do odczytu że sie tak wyraże i trzeba wejsc w sprzet to tam jest.
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

BaDMaN dokładnie,

ArthurGreen za krótko tu jesteś... Pare osób już tu bana zarobiło, przez porównywanie DC do Zumbi...
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

temat zamknąłem osobiście z powodu który podałem na zamknięcie. nie zniknął on, a tylko został przesunięty poza aktualne tematy wyświetlane na stronie głównej, co dzieje się automatycznie.

a co do stronniczości to ja akurat nie mam nic z tym wspólnego, ponieważ nie łączy mnie nic ani z jedną ani z drugą firmą.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

nikt nic nie usuwal, nie wiem czemu ktorys z moderatorow go zamknal, sorki i pozdr
Zablokowany