triki streetowe i nie tylko.spis
sa tacy co tylko ******** potrafia-sie zgodze, przyjezdzaja na hopy siedza i komentuja ze on to robil juz rok temu, jak mowisz no to pokaz- slyszysz nie rower polamalem a na tym to nie chce mi sie albo cos podobnego, ja osobiscie mialem problem z bunnym nie moglem dlugo skumac jak go kicnac (co prawda nie wpadlem na genialny pomysl poogladania filmu w zwolnionym tepie- ale no coz tak tez bywa) dopiero jakis street/trial men powiedzial ze zle stopy na pedalach ukladam, wiec nie badzcie tacy uparci, to ze wymiatacie nie znaczy ze trzeba jebac i ganic ludzi ktorzy sie ucza bo sa tacy co chca sie uczyc (jeszcze)- ostatnio wpadl koles na jakims maktokeszu twardzielu totalnym, poobskakiwal nasze hopy i stwirdzil ze ja hyjowe- niezlego cwieka nam zabil - PEACE
Local Swinga-Swinga
hehehe jaka dyskusja!
ty Stinkacz ty tak sie nie unos,ja chcialem tylko powiedziec ze tak naprwde chodzi tylko o jedno: cwiczyc,ciczyc,cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc.A tak wogole to z tymi zlymi stopami to zmysliles czy co :) jak mozna zle klasc stopy ,moze ty myslales ze piety sie kladzie na pedaly :D Napisales ze na tym forum sa tylko tacy co mysla o swojej dupie,ja pisze o wlasnych doswiadczeniach,nikt mnie niczego nie uczyl,sam powoli do wszystkiego dochodzilem wiec tylko chce powiedziec tym samym ze tak mozna,chodz wiele w to wlozylem pracy.
ty Stinkacz ty tak sie nie unos,ja chcialem tylko powiedziec ze tak naprwde chodzi tylko o jedno: cwiczyc,ciczyc,cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc.A tak wogole to z tymi zlymi stopami to zmysliles czy co :) jak mozna zle klasc stopy ,moze ty myslales ze piety sie kladzie na pedaly :D Napisales ze na tym forum sa tylko tacy co mysla o swojej dupie,ja pisze o wlasnych doswiadczeniach,nikt mnie niczego nie uczyl,sam powoli do wszystkiego dochodzilem wiec tylko chce powiedziec tym samym ze tak mozna,chodz wiele w to wlozylem pracy.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
wiesz jak chcesz poderwaj kiere i cisniesz pedaly w dol nie "do przodu" to ci mizernie wychodzi........... a ze na rowerze jezdze dlugo a tak naprawde trikow zaczalem sie uczyc w tym roku to w zaparte cwiczysz zle nie patrzac na innych-bo przeciez juz dlugo jezdzisz- wazne tez jest zeby "prawidlowo" cwiczyc
Local Swinga-Swinga
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
- Kontakt:
wiekszosc
z
was
ma
najebane
we
lbach,
zwlaszcza
ci
co
pisa
zeby
szukac
i
nie
robic
glupich
tematow.
jak
nie
pasuje
no
to
wypierdalac
z
forum
cwele
******.
to
jest
dzial
dla
poczatkujacych
i
trza
im
pomagac.
Ci
co
tlumacza
sa
good.
sam
nie
umiem
za
duzo,
ale
cos
potrafie
jak
co
to
pisac
na
gg 3757471,
z
checia
pomoge.
a
wy
downy
sie
powinniscie
pozadnie
zjebac
ze
schodow
na
ryj,
bez
integrali,
to
wam
pomoze.
powiem
jeszcze
jedno:
nasze
czyny
swiadcza
o
tym
jakimi
jestesmy
ludzmi...
*slowa ewangelji sw marka
z
was
ma
najebane
we
lbach,
zwlaszcza
ci
co
pisa
zeby
szukac
i
nie
robic
glupich
tematow.
jak
nie
pasuje
no
to
wypierdalac
z
forum
cwele
******.
to
jest
dzial
dla
poczatkujacych
i
trza
im
pomagac.
Ci
co
tlumacza
sa
good.
sam
nie
umiem
za
duzo,
ale
cos
potrafie
jak
co
to
pisac
na
gg 3757471,
z
checia
pomoge.
a
wy
downy
sie
powinniscie
pozadnie
zjebac
ze
schodow
na
ryj,
bez
integrali,
to
wam
pomoze.
powiem
jeszcze
jedno:
nasze
czyny
swiadcza
o
tym
jakimi
jestesmy
ludzmi...
*slowa ewangelji sw marka
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
www.netbike.pl
-
- Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
- Kontakt:
no, nie ma to jak dobry kumpel, ale nie ktorzy sa tacy ze przez 2 tyg walkuja to samo i nic.
moj kumpel po tyg sie nauczyl jednego podskolu na tylnym kole, ja mam prawie 16 lat i umiem, a on 18...
razem w tym samym czasie zaczelismy jezdzic, a on nawet wheele nie umie :D
moj kumpel po tyg sie nauczyl jednego podskolu na tylnym kole, ja mam prawie 16 lat i umiem, a on 18...
razem w tym samym czasie zaczelismy jezdzic, a on nawet wheele nie umie :D
Co Tak Tanio?
www.netbike.pl
www.netbike.pl
A co powiesz na to?
jedziesz jakieś 30 na godzinę, i naciskasz lewą klamkę hamulca, ale niezbyt mocno, tak aby tylne koło się podniosło, ale aby nie zrobić faceplanta,
no i tak zwalniasz a na koniec zarzucasz tyłem i robisz 180, a jak masz wprawę to na spidzie zarzucasz jakieś 45 stopni
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29713585
no i tak zwalniasz a na koniec zarzucasz tyłem i robisz 180, a jak masz wprawę to na spidzie zarzucasz jakieś 45 stopni
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29713585
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Ja na innym forum wrzucilem pare opisów www.downhill-bydgoszcz.prv.pl . Jak ktoś chce to niech poczyta jak nie to nie wasz wybór. Ja umiem mało trików ale chętnie dziele sie tym czego się nauczyłem. Dobra czas mnie zjebac :-D Jaką mamy mentalność zjebaną w tym kraju. U nas wszyscy jada jeden na drugiego zamiast sobie pomagac i cieszyc sie z tego ze komus cos wychodzi. Nie kumam tego chyba mamy to w genach.
YaNkEs from Mad Machines