Mongoose- czy będzie się nadawał?

Paweł_S
Kontakt:

Mongoose- czy będzie się nadawał?

Post autor: Paweł_S »

Witam kupuję nowy rower i wybrałem Mongoos'a Otero Super model na rok 2008. Rower będzie używany w trochę ostrzejszym XC (XC+ niekiedy małe dropki). Rower nie będzie katowany ani wystawiany na zawody i nie będę nim skakał jakoś specjalnie rower będzie używany do długich przejazdów w terenie z odcinkami specjalnymi . Czy ta mangusta się nada?
Pozdrawiam
Mój poprzedni nick to scott_PL
PiotrGliwice
Kontakt:

Post autor: PiotrGliwice »

Mongoose Black Diamond Single '06, Supet T RV 2007, Shimano Saint all...
Lulas
Kontakt:

Post autor: Lulas »

Moim zdaniem trochę za słaby osprzęt ma jak na ostre XC. I jeszcze ten amortyzator....

Moze poszukaj czegoś innego, z kupnem roweru lepiej sie nie śpieszyc, bo nie wiadomo czy aby nie trafi się jakas okazja:) może jakaś używka?? rower koniecznie musi byc nowy?? :D
Paweł_S
Kontakt:

Po pierwsze ten test z bikeboarda czytałem już dawno temu ale dzięki.
Po drugie myślę że rower się nada jeżeli coś wysiądzie to wymienię to na lepszą część i będę, jak to się mówi upgreadował :) rower.

PS
na kupienie rowera przymierzam się już od trzech miesięcy :P
Mój poprzedni nick to scott_PL
Lulas
Kontakt:

Post autor: Lulas »

scott_PL pisze:jeżeli coś wysiądzie to wymienię to na lepszą część i będę, jak to się mówi upgreadował Smile rower.

nie lepiej od razu kupic lepsze?;p jak by na to nie patrzec i tak wyjdzie taniej;p :D
Paweł_S
Kontakt:

No wiesz Lulas ja nie jestem jakimś ekstremalnym freeriderem :D i myślę że raczej nie wykończę tego sprzętu :wink:
ODPOWIEDZ