oboz rowerowy 2k8
no do winterbergu tez bym pojechal, ale nie slyszalem o zadnym obozie;p
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt:
Zaborowski1 ja w Leo na trasach bez obozu byłem 2 razy(nie wiem jak w Saalbach bo nie chciało mi sie bawic w taxi 2 lata temu). Własnie trasa mi nie do konca podeszła. Bo raz, że nie jest jakos super zadbana, a dwa że to w sumie sa 2 trasy obok siebie czyli takie 1+. Co do wyjazdu to myślałem, ze był bo podobno w puławach był.Był ??? To oznacza, ze jak chce sie VideoC to trzeba z Totalbikes jechać, a z tego co pamietam to Diabeł jakoś strasznie nie polecał Winter. Chyba najlepszym pomysłem jest jechać na oba wyjazdy i wyciągnąc jak najwiecej z obu grup. Zobaczymy jak kasa styknie. Na razie jest plan żeby jechać w kwietniu do Les Gets (do 13 deska od 14 Dh) 

Witam i podpowiem ze w tym roku będzie solidna oferta obozowa, załatwiamy obecnie formalności w tej sprawie. Za kilka tygodni oficjalnie podamy info o obozach rowerowych. Z tajemnic zdradze ze nie będzie to żadna Wierchomla - kraina wiecznych deszczy tylko zupełnie nowe lokalizacje, tak tak liczba mnoga nie jest pomyłką
Obozy w kraju i zagranicą - 7 i 14 dniowe, w totalnie wypasionych miejscach z mega totalną okolicą pod rower, Spanie,jedzenie,wyciągi,KADRA !! i KLIMAT to zapewniamy na bank. Lokalizacja obozów z dobrym zapleczem zagwarantuje sporo zabawy i nauki....
...a na marginesie jeśli ktoś sądzi że sam się nauczy więcej niż na kursie to po co chodzić do szkoły jak można czytać książki samemu...?? jeśli sądzisz że z kolega pokminisz i nauczysz się szybciej niż od kogoś kto trenuje nascie lat i wie naprawdę sporo w tej dziedzinie...to luzik
) Powodzenia. A z obozów pamiętam takiego chłopaczka co kozaczył strasznie na początku ...ze on sie zna, ze umie skakać i latać po wszystkim , i ze on jest super pro i po jaką cholerę ma się uczyc pokonywać rolery na 4x.....tylko ze jak dostał zadanie najprostsze to spędził na nim 3h i nadal nie potrafił czysto pokonać 20m toru....ale oczywiście ona był najlepszy ! Ci co byli to wiedzą ile było z nim smiechu ...
jeszcze aspekt finansowy - policz sobie ile kasy wydasz na spanie,jedzenie,wyciągi i atrakcje dodatkowe.....i odpowiedz sobie na pytanie czy dostęp do wiedzy KADRY jest policzalny ?? Prawda ze na obozie Skury nie było sie od kogo uczyć i mogłeś mieć takie przemyślenia, ale na obecnych obozach Kadra wie o co chodzi
)
Pozdro i do zobaczenia na obozach
)
Obozy w kraju i zagranicą - 7 i 14 dniowe, w totalnie wypasionych miejscach z mega totalną okolicą pod rower, Spanie,jedzenie,wyciągi,KADRA !! i KLIMAT to zapewniamy na bank. Lokalizacja obozów z dobrym zapleczem zagwarantuje sporo zabawy i nauki....
...a na marginesie jeśli ktoś sądzi że sam się nauczy więcej niż na kursie to po co chodzić do szkoły jak można czytać książki samemu...?? jeśli sądzisz że z kolega pokminisz i nauczysz się szybciej niż od kogoś kto trenuje nascie lat i wie naprawdę sporo w tej dziedzinie...to luzik

jeszcze aspekt finansowy - policz sobie ile kasy wydasz na spanie,jedzenie,wyciągi i atrakcje dodatkowe.....i odpowiedz sobie na pytanie czy dostęp do wiedzy KADRY jest policzalny ?? Prawda ze na obozie Skury nie było sie od kogo uczyć i mogłeś mieć takie przemyślenia, ale na obecnych obozach Kadra wie o co chodzi

Pozdro i do zobaczenia na obozach

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
no schodek to dawaj te obozy, dawaj:]
Schodek czekałem jak sie odezwiesz. Ciekawie to wyglada skoro tak to teraz prezentujesz. Swoją drogą wierchomla mnie też zainteresowała bo na sylwestra na desce widzialem jedną przeszkode, która mnie zastanawiała (niski drop, gdzie był duży odstęp od lądowania kiedy ja jeszcze troche mam schize po glebie z lata odnosnie dalekich ladowań).
A co do takich przypadków to chyba jak już dawałem przyklad wystarczy looknąc na snowboard. Kto był na obozie przygotowującym do stopni instruktorskich wie ile wiecej mozna sie nauczyc niż przy jeździe z kumplami(a fakt egzaminu na koncu wyjazdu był mocno motywujący. Podejżewam, że tutaj wystarczą zawody[chociaż czasem zastanawiam sie czy taka drabina stopni instruktorskich i sprawnosci i zwiazanych z nimi praw i przywilejów nie przydałaby sie w MTB])
A co do takich przypadków to chyba jak już dawałem przyklad wystarczy looknąc na snowboard. Kto był na obozie przygotowującym do stopni instruktorskich wie ile wiecej mozna sie nauczyc niż przy jeździe z kumplami(a fakt egzaminu na koncu wyjazdu był mocno motywujący. Podejżewam, że tutaj wystarczą zawody[chociaż czasem zastanawiam sie czy taka drabina stopni instruktorskich i sprawnosci i zwiazanych z nimi praw i przywilejów nie przydałaby sie w MTB])
Panowie delikatnie proszę o cierpliwość i zapewniam ze oferta zadowoli wielu....
nie ma znaczenia ile jezdzisz tylko po czym
a ten mały dropiczek to stary Calsberg lekko zmodyfikowany tak aby 5m polecieć minimalnie do lądowania...
trening mistrza czyni a wypady z zimalami konczą się solidną naczeską wieczorem,bólem głowy do 14 a następnie z jazdy pozostają tylko wirtualne chęci...
Na obozie trenują Ci co chcą się uczyć, zyskują na tym na następne sezony,robią w kilka dni progres jaki wielu ich znajomych zrobi dopiero ja będą podpatrywać ich na kwadracie.Znam kolesi co pili piwko za każdym wyjazdem wyciągiem a po 5 zjezdzie dziwili sie ze maja kłopoty ze skręcaniem
) na pewno sporo sie nauczyli na wypadzie 
nie ma znaczenia ile jezdzisz tylko po czym

a ten mały dropiczek to stary Calsberg lekko zmodyfikowany tak aby 5m polecieć minimalnie do lądowania...
trening mistrza czyni a wypady z zimalami konczą się solidną naczeską wieczorem,bólem głowy do 14 a następnie z jazdy pozostają tylko wirtualne chęci...
Na obozie trenują Ci co chcą się uczyć, zyskują na tym na następne sezony,robią w kilka dni progres jaki wielu ich znajomych zrobi dopiero ja będą podpatrywać ich na kwadracie.Znam kolesi co pili piwko za każdym wyjazdem wyciągiem a po 5 zjezdzie dziwili sie ze maja kłopoty ze skręcaniem

Schodek to zależy z kim sie jeździ. Sa tacy co kontuzjowani po 5 piwach beda jezdzic ale sa też tacy, którym sie chce (tyle, ze taka grupe strasznie trudno ogarnac. Teraz organizuje wyjazd w alpy i widze ilu jest chętnych jak sie zorientowali, ze jedziemy tam katowac deski/narty od rana do wieczora).
A tego Carlsberga jak rozumiem zwykla racową technika (czyli na speedzie bez zadnych wybic) przy odpowiedniej predkosci robi sie niezle? Bo dość ciasno dojscie do niego wyglądało (ogólnie mówie o tym bardziej po prawej jak sie z góry patrzy zeby nieporozumien nie było, taki kolo 1m nad ziemia. Ten wiekszy z lewej wydaje sie raczej spoko.). Oj jak sie nie połamie znowu to takiego pytajacego upierdliwca bedziecie mieli u siebie :P
A tego Carlsberga jak rozumiem zwykla racową technika (czyli na speedzie bez zadnych wybic) przy odpowiedniej predkosci robi sie niezle? Bo dość ciasno dojscie do niego wyglądało (ogólnie mówie o tym bardziej po prawej jak sie z góry patrzy zeby nieporozumien nie było, taki kolo 1m nad ziemia. Ten wiekszy z lewej wydaje sie raczej spoko.). Oj jak sie nie połamie znowu to takiego pytajacego upierdliwca bedziecie mieli u siebie :P
Spaced jako kierowca nie śmigam autem po 5 browarach i nie dziwię sie że pijani powodują wypadki, to samo sie tyczy roweru i stanu mentalnego....jeśli ktoś jest wczorajszy to nie kuma zbytnio więc jego trening jest raczej miałki
)
My stawiamy nacisk na poziom szkolenia, nasza Kadra wie bardzo dużo o technice jazdy, startują wiele sezonów i trenują cały sezon....zapraszamy chętnych na zimowy wypad na Słowację, potrenować solidnie na krytym torze.
www.totalbikes.pl - pełne info za kilka dni
heheee mowa o miejscu w mini lasku na stoku, z dojazdem po sekcji kamiennej ?? jeśli o tym miejscu mowa to pociskasz relaksem po kamyczkach i .....niczego nie dotykasz na kierownicy żadnym paluszkiem

My stawiamy nacisk na poziom szkolenia, nasza Kadra wie bardzo dużo o technice jazdy, startują wiele sezonów i trenują cały sezon....zapraszamy chętnych na zimowy wypad na Słowację, potrenować solidnie na krytym torze.
www.totalbikes.pl - pełne info za kilka dni
heheee mowa o miejscu w mini lasku na stoku, z dojazdem po sekcji kamiennej ?? jeśli o tym miejscu mowa to pociskasz relaksem po kamyczkach i .....niczego nie dotykasz na kierownicy żadnym paluszkiem

Pierwsza sekcja. Ta miedzy trasami narciarskimi gdzie jest wallride.
A pytania mam 2 odnosnie kanadolskiego wyjazdu. Wiesz może jak wygladaja sprawy z wizami dla osób pełnoletnich? Bo w moim wieku moga byc niezle upierdliwi o to i czy ew. musze im jakies pierdoły udowadniac? 2 czy wyjazd do kanady ma tzw. dolny poziom umiejetnosci? Bo w sumie na progresie mi zależy, zwłaszcza po straconym sezonie( W sumie progres był duży ale potem step back zrobiłem). Zreszta cena tez jak za 2 tygodnie jest rzeczywiscie niezla biorac pod uwage koszt przelotu. Zaskoczyliscie mnie tym co na stronie widze
A pytania mam 2 odnosnie kanadolskiego wyjazdu. Wiesz może jak wygladaja sprawy z wizami dla osób pełnoletnich? Bo w moim wieku moga byc niezle upierdliwi o to i czy ew. musze im jakies pierdoły udowadniac? 2 czy wyjazd do kanady ma tzw. dolny poziom umiejetnosci? Bo w sumie na progresie mi zależy, zwłaszcza po straconym sezonie( W sumie progres był duży ale potem step back zrobiłem). Zreszta cena tez jak za 2 tygodnie jest rzeczywiscie niezla biorac pod uwage koszt przelotu. Zaskoczyliscie mnie tym co na stronie widze

Kanada to taki deser
jeśli chętni się zbiorą to będzie wesoło. Poziom od ZERA do MASTERA.Kanada stara sie o zniesienie wiz w pierwszym kwartale 2008, zobaczymy co wyniknie...a z wiza na zorganizowane wyjazdy problemów większych nie ma 
krajowe obozy będą dużo tańsze i można je łączyć w segmenty 7,14,21....itd
Lokalizacja zaskoczy wielu
Zapraszamy.

krajowe obozy będą dużo tańsze i można je łączyć w segmenty 7,14,21....itd
Lokalizacja zaskoczy wielu

Zapraszamy.
Schodek, spoko cierpliwosc to jedno, a drugie, ze raczej musze juz planowac wakacje;p Bo starsi gdzies chca jechac i musze sie okreslic kiedy mniej wiecej na oboz jade, wiec jakbys mogl to podaj chociaz jakies orientacyjne terminy, ok?
-
- Kontakt:
terminy krajowe zaczynają się od końca roku szkolnego do końca czasu wolnego...
można wybierać 7,14,21 dni ale jeśli ktoś ma czas i możliwości finansowe to namawiamy na 2 tygodniowe sety, zapewniamy opiekę,kwatery,posiłki,wyciągi i treningi więc jak cos to możesz z rodziną negocjować
bezpieczny wypad w góry na treningi. Takie naście dni w terenie górskim daje sporo do myślenia i wcale nie potrzeba super roweru ani profesjonalnych umiejętności, każdy nauczy się tyle ile zechce
tylko musi chcieć się uczyć i mieć motywację....
pełne info za kilka dni
ale już możecie zacząć naukę i ogarniać zaległości aby w czasie wakacji cieszyć się swobodą i mieć argumenty dla sponsora
dobre oceny - fajne wakacje....czy jakoś tak 
można wybierać 7,14,21 dni ale jeśli ktoś ma czas i możliwości finansowe to namawiamy na 2 tygodniowe sety, zapewniamy opiekę,kwatery,posiłki,wyciągi i treningi więc jak cos to możesz z rodziną negocjować

pełne info za kilka dni

Zaborowski1 w porównaniu z moimi wyliczeniami kosztów samodzielnego wyjazdu to jest nieźle. Co prawda finanse musza mi niezle sprzyjac zeby sobie na to pozwolić ale pokombinować warto bo jak sie sam nauczyłem z doświadczenia czesto pozornie nieosiagalne pomysły sa całkiem mozliwe 
Zreszta jak kanada nie wyjdzie to przeciez sa jeszcze inne miejscówki z wypaśną iloscią fajnych tras.

Zreszta jak kanada nie wyjdzie to przeciez sa jeszcze inne miejscówki z wypaśną iloscią fajnych tras.