oboz rowerowy 2k8
-
- Kontakt:
nooo ja bylem na destroyerze z duro i dawalem rade... Raczej rower bardzo nie ogranicza a nauczyc mozesz sie na kazdym;) (no prawie bo byl ziomek na jakims maximie do xc, z blotnikami i takim ciekawym stuffem;) ale nie masz co sie przejmowac rowerem, jedz bo sie duzo nauczysz;p
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt:
uwaga! Dla tych, ktorym podobało sie na obozach w Wierchomli w tym roku przygotowujemy nowa oferte obozowa w tym samym miejscu. Wiele atrakcji, bogaty terminarz, ceny juz wkrotce. www.gravitycamps.pl

no na to wyglada, nie wiem o co chodzi, niech ktos wyjasni;p
mozna by zorganizowac jakis transport samemu;) Tylko musieliby sie chetni wpisac i jakos to zorganizowac...
-
- Kontakt:
tak, kadry pokrywają sie w niektorych przypadkach, poniewaz dobrych specjalistow do szkolenia na obozach nie ma na Polskim rynku az tylu, w zwiazku z tym dzielimy sie nimi. Dojazd we wlasnym zakresie sprawdza sie najlepiej. Z reguly konczylo by sie na tym, ze do autobusu z waw lub krakowa zebraloby sie 7 osob, w zwiazku z tym oplacalnosc przedsiewziecia spada do 0. Najczesciej obozowiczow dowoza na miejsce rodzice lub dowozą na dworzec a my odbieramy ich na miejscowej stacji i zabieramy w miejsce odbywania sie obozu.
Musze przyznać, ze oferta bardzo ciekawa. Kanada zdecydowanie najlepsza, ale w tym roku niestety muszę sobie ją odpuścić. Teraz mam tylko dylemat: co lepsze? Włochy czy Francja? Jeżdżę raczej dh/fr więc po filmikach z tych bikeparków wnioskuje, że jednak Włochy będą dla mnie ciekawsze. Poza tym jeszcze ta strefa wolnocłowa
Liczę na jakąś wypowiedź organizatorów, bo oni chyba najlepiej wiedzą które miejscówki są najlepsze do danego stylu jazdy
i oczywiście jeszcze trzeba poznać ceny i terminy 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie we francji odbywały sie mistrzostwa swiata bodajże 2 lata temu. Do tego w okół samego bikeparku jest tona tras dh wiec nie przesadzajmy, ze tylko slope. Slope powstał niedawno wiec to reklamują. Warto byłoby załapać kontakt z jakimis miejscowymi to moze opisaliby trase. Ja niestety kontakt mam tylko z niemcami.