Witam. Prosze o opinie na temat tej ramy, będzie zastosowana prawie wylącznie w dh.Mam okazje dośc tanio sprowadzic caly rower jak na zdj.. Pozdr i dzięki.
tutaj test anglojęzyczny, jesli ktoś jest zaawansowany w tłumaczeniu to prosze o mały skrót :P
Ramka zbiera same dobre recki. Podobno jak za tą kase (a cały bike to teraz 3000$ z bardzo fajnym osprzetem) to jest to najlepszy bike do dh. Zawieszka spisuje sie bardzo sprawnie, a kąty sa very dh wiec ramka wypas. Jedyny problem to to, że jest lekko niesztywna ale to na naszych nieszczególnie ciezkich trasach można na luzie przeżyć.
piotrex skad masz info, ze to marketingowa propaganda?
wydaje mi się ze mongoose przyciągnoł pasa i wreszcie zrobil cos dobrego...osprzęt tym bardziej niczego sobie.Chyba powoli rynek będzie zapełnial się fulami mongoosa bo ma ich troche, a ceny poza granicami - przystępne
Rower ten ma dosyc dobre opinie przedewszystkim jako taniego roweru do zjazdu. Nie wiem specjalnie jak jest z wytrzymaloscia bo takich opini nie znalazlem. Konstrukcja ma pare opini ktore sa opisane w tescie, jak problem z napinaczem. Mysle ze jest to bardzo dobry sprzet za ta cene tym bardziej ze teraz bardzo tanio mozna dostac nowe egzemplarze z rocznika 2007.
czekam aż koles sie zastanowi nad wysyłką (podobno ma wiele obserwujących) jesli wszystko pojdzie z planem to zobaczymy sie na trasie cięzko bedzie pracowac na długi