kilka sugestii

pasqd
Kontakt:

kilka sugestii

Post autor: pasqd »

forum dziala i chwala mu za to ;)

mam kilka pomyslow jakie opcje mozna dodac, zeby forum bylo czytelniejsze.

po pierwsze mozna wrzucic gdzies buttona "pokaz nowe tematy". wyrzuci to liste wszystkich tematow gdzie pojawila sie nowa odpowiedz od naszej ostatniej wizyty i zaoszczedziloby to biegania po forum (co na razie jest troche trudne, bo trzeba sie polapac w nowym rozkladzie).

po drugie mozna pozwolic na male awatarki, max 90x90 px. Ot tak, zeby mozna bylo sie czyms roznic od innych a nie tylko nickami. Taki maly dynks a niektorych by ucieszylo.

I male pytanko - rozumiem, ze to dopiero pierwsze godziny dzialalnosci forum, ale czy dojda takie "bajery" jak bbCode czy buzki (nawet te standardowe)?

reasumujac - dobra robota, tylko tak dalej!
nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

No i jeszce dodajcie te 5 tematów głównch kiedy jest wyświetlany post
gg:3558924
Tuff
Kontakt:

Post autor: Tuff »

Ja proponuje jeszcze w proflu dorzucic pole wiek i potem jebnac wykresa sredniego wieku forumowiczow - to tak z czustej ciekawosci :-)
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

i usuncie mozliwosc wybierania strefy czasowej :)
bart
Kontakt:

Post autor: bart »

Mi brakuje "pokaz nowe tematy" i edycji swoich postow.
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

edycji swoich postów akurat nie powinno być.
może byc ew. limitowana do 5 minut (żeby poprawić post po jego wpisaniu), a nie jak sie będziecie o coś kłócić, by ktoś stare posty pokasował. Do sa dowody !!! ;) nie, SERIO!
dupa.
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

a nie można okietna (DH-PRO sHOP GDZIE SPRZESUNAĆ)???
I forum na całą szerokość strony ZROBIĆ ??????????????????

a pozatym JAK WKURZA brak mozliwość dodania posta pod starym zaraz po chwili!!!!!!!!!!!!!!!
Miałem coś dopisac, ale nie bede czekał!!! NIE DOPISZE!!!
dupa.
Junior
Kontakt:

Post autor: Junior »

edycja jak juz cos powinna byc na takiej zasadzie jak erenes mowi. bo znalazlo by sie kilku "awanturnikow" ktorzy by potem zmieniali na swoja korzysc. wiec to raczej odpada. awatarki male jakies by byly spoko, i nie sadze ze zwolnily by strasznie forum
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

ej w ogóle nie wiem co sie dzieje:|..nawet nie wiem gdzie to napisac ale musze sie podzielic
otoz nie miescila mi sie ksywka przy rejestracji...słabo??i teraz musze być rastabandit............jaka padaka:P
a tak poza wszystkim to chyba dluugo sie beedziemy przyzwyczajac i w rezultacie pewnie i tak zostana uzywane ze 3 kategorie albo w ogole jedna...
dobra wysyłam-ciekawe co sie wydarzy
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
Jaca
Kontakt:

normalny

Post autor: Jaca »

ja jeszcze dopiszę, że powinno się dać edytować swój profil.
gdzie zmienić podpis i takie tam?
na razie do DUPY
Tahion
Kontakt:

Post autor: Tahion »

-- Edytowanie swoich postow (do 5 min) bo niektorzy popelniaja duzo bledow ktore by chcieli poprawiac po wyslaniu (JA:P)
-- Troche poprawic rozklad graficzny , tzn wieksz odstepu miedzy linijkami w listach postow w danym dziale
-- Awatar tez fajna sprawa , tyle ze problem jak jest ich duzo (dla modemowcow nie dobre)
-- przed niektorymi tematami uzywanie nawiasow z okresleniem jakiego typu jest post np. [FAQ] [PYTANIE] itd , bo czasem duzo jest postow o podobnym temacie tyle ze w jednym jest pytanie o cos a innym jakas dyskusja na jakis temat itd. ( to ostatnie to akurat to do uzytkownikow a nie Tworcow )
-- a ha i ostatnie , nie wiem czy juz tego nie uczyniliscie ale jesli nie to jak najszybciej dajcie zaufanym uzytkownika np(zlotym ) mozliwosc moderowania i zamykania tematow , to powinno znacznei zwiekszyc lad i porzadek na forum :)

Gratuluje i Pozdrawiam Tworcow :)
Be fast or be dead
Miniak
Kontakt:

Post autor: Miniak »

Może być normalna edycja postów, bez blokowania po 5 minutach tylko pod postem niech się wyświetla ostatnia modyfikacja i wtedy problem rozwiązany.
FuGiS
Kontakt:

Post autor: FuGiS »

a co wy na to ,aby obok nazwy tematu (w drugiej kolumnie na www.dh-zone.com/forum ) było w nawiasie liczba odpowiedzi? albo zeby tam juz było oznaczone któro nieprzeczytane bo nie chce mi sie fucktycznie wchodzic na poszczególne kategorie :/
FuGiS
Kontakt:

Post autor: FuGiS »

lub data ostatniej modyfikacji!
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Moglibyście (admini) wykorzystać wolne miejsce z prawej strony na np. strone główną forum albo coś w tym stylu żeby się tyle nie bawić !!!
geet
Kontakt:

Post autor: geet »

a ja nigdy nie pamietam ktory byl ostatni post,i czytam od nowa.
przydala by sie opcj jak na www.clubbing.pl ze wyswietla posty od twojej ostatniej wizyty.i mozna ukryc topiki i userow ktorych nie chce sie czytac,czyli taki X na topik albo usera.
geet
Kontakt:

Post autor: geet »

up
ODPOWIEDZ