w gory.. tylko gdzie ..

Furmek
Kontakt:

w gory.. tylko gdzie ..

Post autor: Furmek »

na starym forum byl kiedys taki topic, ale cos nie znam adresa starego forum, a opcja szukaj niewiele rezultatow tym razem daje :(

Ale do rzeczy:
jest troche kasy, nienajgorszy rower i planuje spedzic z tydzien w górach. I pojawia sie pytanie: gdzie jechac?
Szukam miejsca gdzie sa juz jakies trasy, gdzie mozna jezdzic na roweze nienarazajac sie na atak zielonych, lesnikow, i innych tego typu organizacji ;)
milo by bylo gdyby w okolicy byl jakis wyciag.
Interesuja mnie trasy w dol ;) zarowno techniczne jak i hopy, dropy, speedy - im wieksza roznorodnosc terenu tym lepiej :D

najlepiej by bylo gdybyscie zapodali nazwy miejscowosci z jaka kolwiek informacja czego mozna sie w okolicy spodziewac..
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

to polecam szklarska , szczawno, karpacz , krynice gorska ale osobiscie najbardziej lubie szklarska porebe
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

myslenice szklarska albo walbrzych tyle ze w walbrzychu nie ma wyciagu...
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Ja bylem w gorach sowich (Rozciszow/ Michalkowa) i musze poewiedziec, ze lesnik sie nigdy nie czepil, nawet jak zrobilem z towarzyszem trase taka pod DH, tylko pare malych profili za pomoca lopat, ale... tam NIE MA WYV+CIAGOW!!! Jezeli chcesz pojezdzic po dziewiczym terenie takie ala' FR to polecam.
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

szklarska albo zakopane
A tam
loko
Kontakt:

Post autor: loko »

Witoj!
Jak interesuje Cie DH to przyjezdzaj do Myslenic.Ostatnio powstaja jak grzyby po deszczu u nas trasy na Chelmie.Jest ich w sumie 6 nie mowiac o innych na okolicznych gorach!Jest wyciag.Jak przyjedziesz na tydzien to dogadasz sie z kolesiem od wyciagu i Ci zrobi lepsza cene.Do konca sierpnia wyciag chodzi caly tydzien od 10-19.Codziennie jest grupa zjazdowcow z calej Polski.Ogolnie zajebiscie.
www.druidbicycles.com
Furmek
Kontakt:

kumpel najprawdopodobniej bedzie mial urlop na przelomie sierpnia i wrzesnia (nie ma to jak w rowerowym pracowac)
i rodzi sie kolejne pytanie..
czy wtedy nie jest juz za zimno czy cos?
zakladam ze nie bedzie lalo 24/7 :)
patkos
Kontakt:

Post autor: patkos »

lol, ja czesto w zimie jezdze gdy jest minusowa temperatura i nie narzekam :). Na twoim miejscu bardziej martwilbym sie opadami deszczu niz temperatura:).
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

SZCZYRK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Furmek
Kontakt:

spoko, zima mi nie straszna (na nizinie szczecinskiej) tej zimy zrobilem kole 2kkm, ale nie mam pojecia jak jest w gorach o tej poze roku, zeby nie bylo ze tu u mnie +25C a tam -5 i snieg - to by byla dopiero wtopa :P
wiec wole sie za wczasu wywiedziec co i jak :D
ODPOWIEDZ