brodno racing -bedzie na jesien?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"sorki a ma moze ktos jakies fotki tego toru?"
Moze i ma - ale to nie ma sensu - od soboty wlacznie zaczynamy przekopywac tor - bedzie zmieniony w min. 50%... tak wiec jak skonczymy w tedy u nas na stronie pojawia sie oficjalne foty - generalnie bedzie technicznie, kondycyjnie - czyli nic sie nie zmienia... po prostu jakos teraz tor jest zbyt malo plynny...
Pozdr,
mo
Moze i ma - ale to nie ma sensu - od soboty wlacznie zaczynamy przekopywac tor - bedzie zmieniony w min. 50%... tak wiec jak skonczymy w tedy u nas na stronie pojawia sie oficjalne foty - generalnie bedzie technicznie, kondycyjnie - czyli nic sie nie zmienia... po prostu jakos teraz tor jest zbyt malo plynny...
Pozdr,
mo
-
- moderator
- Kontakt:
noh niestety przemeczenie dalo o sobie znac i nie poczulem ze na hopce sie za bardzo w tyl odchylam...po ladowaniu nawet nie zdazylem nacisnac tylnego hamulca zeby sie wyrownac:P
a widziales to?? fajnie wygladalo nie?? :D:D
6tyg w gipsie a druty w rece bede mial jeszcze jakis tydzien
na jesien tam wpadne mam nadzieje...:)
a widziales to?? fajnie wygladalo nie?? :D:D
6tyg w gipsie a druty w rece bede mial jeszcze jakis tydzien
na jesien tam wpadne mam nadzieje...:)
-
- moderator
- Kontakt:
gdybym podczas lotu nie wpadl na genialny pomysl wystawienia reki to bym na glowie wyladowal wiec chyba bym juz wachal kwiatki od dolu
ale wystawilem na stracenie reke prawa(tylni hamulec mniej wazny na zjazdach a zawsze moge zamontowac manetke rapid fire zamiast gripa wiec nie bylo by problemu:P)wiec zyje jeszcze
a gleba byla efektowna:P
total extrem hartkur ale powtorki nie bedzie...chyba
potem jeszcze 4 dni w szpitalu spedzilem pod kroplowkami i do domu;)
a tak poza tym to sory ze przezemnie zawody przerwali na pare godzin ale ci z karetki nie chcieli mnie dobic wiec mnie powozili po szpitalach(warsaw by ambulance to bylo)
strasznie sie rozpisalem i pierdole od rzeczy ale mi sie nudziu strasznie...
a reke tak lansiarsko w 2miejscach zlamalem ;p
ale wystawilem na stracenie reke prawa(tylni hamulec mniej wazny na zjazdach a zawsze moge zamontowac manetke rapid fire zamiast gripa wiec nie bylo by problemu:P)wiec zyje jeszcze
a gleba byla efektowna:P
total extrem hartkur ale powtorki nie bedzie...chyba
potem jeszcze 4 dni w szpitalu spedzilem pod kroplowkami i do domu;)
a tak poza tym to sory ze przezemnie zawody przerwali na pare godzin ale ci z karetki nie chcieli mnie dobic wiec mnie powozili po szpitalach(warsaw by ambulance to bylo)
strasznie sie rozpisalem i pierdole od rzeczy ale mi sie nudziu strasznie...
a reke tak lansiarsko w 2miejscach zlamalem ;p
"teee moses a wiesz cos o mojej nagrodzie za skok na parking??"
Sluchaj, glupia sprawa i wierz mi ze bez sciemy - twoja nagrode pod koniec zawodow po prostu ktos ukradl - jest mi strasznie glupio. Tak czy inaczej na najblizszej edycji postaramy sie wykrecic nagrode specjalna dla Ciebie - badz co badz to chyba jedna z lepszych gleb w tym roku.
Przepraszamy... ;-) Mam nadzieje ze nam wybaczysz.
Pozdr,
mo
Sluchaj, glupia sprawa i wierz mi ze bez sciemy - twoja nagrode pod koniec zawodow po prostu ktos ukradl - jest mi strasznie glupio. Tak czy inaczej na najblizszej edycji postaramy sie wykrecic nagrode specjalna dla Ciebie - badz co badz to chyba jedna z lepszych gleb w tym roku.
Przepraszamy... ;-) Mam nadzieje ze nam wybaczysz.
Pozdr,
mo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: