Witam stoję przed wyborem kupna taniej i mocnej obręczy do tyłu na dirt i FR ( przelotówki, dropy do 1,5m ), zastanawiałem się początkowo nad Double trackiem i S-type, jednakże w sklepie doradzili mi, że Supra BH jest mocniejsza od S-type, a jak wiedomo lżejsza od double tracka, więc w końcu niewiem co wybrać, czy ktoś ma tą suprę i czy jest z niej zadowolony ???? Patrzałem na sprzętowni, ale tam większość ludzi ma ją na przodzie, ale czy sprawdzi się w ciężkich zadaniach na tyle czy lepiej kupić cięższego double tracka?????
POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ma ktoś obręcz SUPRA BH ????? Czy warto ją brać ????????
Czy ma ktoś obręcz SUPRA BH ????? Czy warto ją brać ????????
http://www.fr-bonito.prv.pl/
Supra mysle ze wystarczy, kumpel mial ja na tyle i nic sie w fr nie dzialo. A dropy po 1,5 m to anwet remerx przezyje. Double tracka bym barl na jakies hardcorowe akcje, sam mialem glebe na 10metrowej chopie i zachaczylem tylnim kolem na double tracku wlasnie i tylko lekka centra. Jesli ci zlaezy na wadze to beirz supre. Gdzies widzialem po 99zł ja.