Jakie obręcze do ENDURO ?
Jakie obręcze do ENDURO ?
Witam, poszukuje w miare lekkich obręczy do enduro, zależy mi także na tym by były w miarę wytrzymałe, na tyle by zniosły takową jazdę, co mogli byście mi polecić? Zastanawiałem się nad Single trackami a moze coś z obręczy Mavica? może XM321 byłby wystarczający na przód? prosił bym o porady, a także jakie piasty polecili byście, może Dartmoor x- force były by wystarczające? a przy tym są dość tanie a także opon, zależy mi na małych oporach toczenia ale także by nie płyneły w terenie.
Obecnie jeżdżę na kołach zaplecionych na obręczach Double wide tył i Blizzard przód na piastach dartmoor x-force i oponach nokian nbx 2.5 i jest baardzo ciężko a to dlatego że planowałem złożyc rower do ostrzejszych zastosowan, jednak w wyniku zaistaniłych pewnych sytyłacji postanowiłem skierować się w kierunku Enduro, bardzo prosze o jakieś sensowne porady kół, z góry dziękuje
Obecnie jeżdżę na kołach zaplecionych na obręczach Double wide tył i Blizzard przód na piastach dartmoor x-force i oponach nokian nbx 2.5 i jest baardzo ciężko a to dlatego że planowałem złożyc rower do ostrzejszych zastosowan, jednak w wyniku zaistaniłych pewnych sytyłacji postanowiłem skierować się w kierunku Enduro, bardzo prosze o jakieś sensowne porady kół, z góry dziękuje
A i jeszcze mam do was pytanie jaką rame polecili byście do enduro? obecnie jeżdze na singu DS rozmiar 17 i po zmianie kół chciałbym też zmienić rame ale nie relatywnie zmieniająć geo ponieważ nadal lubie poszaleć w terenie, co sądzicie o Duncon'nie Amstaff? w rozmiarze 18 myśle że powinna byc nie najgorszym wyborem chyba że macie lepsze propozycje? prosze o porady