durolux / duro qr20 / porada
durolux / duro qr20 / porada
Witam wszystkich mam pytanie co do amortyzatora durolux a duro qr20 czy ktoś wiem może ile ważą ile mają skoku i co mają w sobie ?? widziałem te amory na zdjęciach i wyglądają bardzo fajnie i myślałem o zakupie. Mam ramę street fightera 14" i jeżdżę po lesie mocniej/dirt/nort shore/4x czy te amory będą pasować ??
Panowie poczekajmy te duro lux wyglada naprawde ciekawie, moze wreszcie suntour zrobi cos do wiekszego katingu ja osobiscie czekam z niecierpliwoscia na pierwsze recenzje no i cene jesli bedzie kolo 1000 albo lekko ponad to mysle ze moze to byc bardzo konkurencyjna alternatywa. No chyba ze sie skonczy jak zawsze to bedzie lipa
gadacie wszyscy ze duro smierdzi i wogole samo zło. wynika z tego ze kazdy z was posiadał taki amor i osobiscie go połamał. watpie. jak narazie chyba jedna osoba w polsce posiada te nowe duro i wcale go nie oszczedza a przy tym go chwali. sam osobiscie miałem duro 100 a 07 i było nienajgorsze - praca fajna a wytrzymałosc na pewno lepsza od rocznika 06. dlatego proponuje z dystansem podejsc do tematu i poczekac az pojawia sie na polskim rynku i dopiero wtedy dawac stosowne komentarze.
Przestancie sapac, to jest zupelnie nowy amor, a wszyscy juz mu wroza ze sie bedzie lamal jak zapalka, poczekajmy na recenzje uzytkownikow, i na oficjalna prezentacje, ja osobiscie licze ze to bedzie dobra konstrukcja, patrzylem na czeskich stronach to te duro 150 qr 20 kosztuje ~ 900zl a dutro lux cos kolo 1400 zobaczymy jakies beda ceny w Polsce, rzecz jasna na tamtej stronie sa tylko na zamowienia// pozdrawiam