Odszkodowanie za ból ??
Życie jako jedyny "przedmiot" ubezpieczenia jest nieocenione, tak że można miec choćby 10 polis NNW. Poczytaj Ogólne Warunki Ubezpieczenia szkolnego, bo prawdopodobnie w wyłączeniach z odpowiedzialności jest zapis o uprawianiu ekstremalnych sportów. Zalęży jaki impreza miała status.
Jak ktoś będzie miał jakieś pytania o jakiekolwiek ubezpieczenia to walcie śmiało. Siedze już w tym kilka lat.
GG: 6982450
Jak ktoś będzie miał jakieś pytania o jakiekolwiek ubezpieczenia to walcie śmiało. Siedze już w tym kilka lat.
GG: 6982450
z tą ręką to sobie odpusc nie dostaniesz nic za to bo to widac jak cos piszesz ze zawsze piszesz ta reka.
NIGDY NIGDZIE NIE ZOSTAWIAJCIE ORYGINAŁÓW potem wam powiedza ze zagineło.
swiat schodzi na psy z odszkodowania płyną teraz psie pieniądze... źle sie ubezpieczyłem i żałuje. za peknieta czaszke i złamany z przemieszczeniem nos dosałem 120 zł teraz czekam z drugiej ubezpieczalni a w miedzyczasie złamałem reke w łokciu i podwójnie w nadgarstku i zawitały druty. jak wszystkie beda takie 120 zł to raczej kiepsko za cały rok gipsów szpitali i zabiegów.
za zerwane więzadła lat temu 5 w kolanie dostałem 2800 zł... i to bylo wtedy normalne
NIGDY NIGDZIE NIE ZOSTAWIAJCIE ORYGINAŁÓW potem wam powiedza ze zagineło.
swiat schodzi na psy z odszkodowania płyną teraz psie pieniądze... źle sie ubezpieczyłem i żałuje. za peknieta czaszke i złamany z przemieszczeniem nos dosałem 120 zł teraz czekam z drugiej ubezpieczalni a w miedzyczasie złamałem reke w łokciu i podwójnie w nadgarstku i zawitały druty. jak wszystkie beda takie 120 zł to raczej kiepsko za cały rok gipsów szpitali i zabiegów.
za zerwane więzadła lat temu 5 w kolanie dostałem 2800 zł... i to bylo wtedy normalne
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
nic za to pisanie jeszcze sie facet wkurzy zes oszust :P a podpisac bedziesz musiał chociazby papiery a tak poza tym uczysz sie czy pracujesz bo jak sie uczysz to i tak nic wiecej za taka niezdolnosc bys nie dostal a jak pracujesz to dostajesz za czasową niezdolnosc do pracy
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------