PINKBIKE
-
- Kontakt:
PINKBIKE
Siema znalazłem dzisiaj foto na pinku i co powiecie o tym ze jakiś koleś jedzie ludzi którzy bez kasków na biku śmigają ,co o tym sadzicie ma racje czy nie? http://www.pinkbike.com/photo/1699044/
Pozdro
Pozdro
-
- Kontakt:
hardcoremasters i dalej zaczynasz !!!!!!! boze jedno zjecie bez kasku dodałem to koles odrazu gorączki dostaje !!! nie wiem jestes zazdrosny,masz kompleksy ? bo widac ze jestes jakis pojeb***
PS prosze o usuniecie tematu!!!
EDIT
AHA no i gó*** ci do tego kto jezdzi w kasku a kto nie ! moja sprawa mozesz nawet pisac do trybunału UE i mi to wisi !
PS prosze o usuniecie tematu!!!
EDIT
AHA no i gó*** ci do tego kto jezdzi w kasku a kto nie ! moja sprawa mozesz nawet pisac do trybunału UE i mi to wisi !
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
-
- Kontakt:
greenman napisał
hardcoremasters i dalej zaczynasz !!!!!!! ??????????????
Przeglądając pinka znalazłem to foto i wypowiedz pod nim była dosyć dziwna ,już jej niema ,i sie zastanowiłem czy ci co jadą kolesi bez kasków na pinku mają rację z ze np psuja opinie polakom .A to ze twoje foto ,to nie moja wina.
hardcoremasters i dalej zaczynasz !!!!!!! ??????????????
Przeglądając pinka znalazłem to foto i wypowiedz pod nim była dosyć dziwna ,już jej niema ,i sie zastanowiłem czy ci co jadą kolesi bez kasków na pinku mają rację z ze np psuja opinie polakom .A to ze twoje foto ,to nie moja wina.
hardcoremasters w takim razie sory ... myslałem ze ty to ten zje* z pinka !
aha no i nie bede tolerował tego jak ktos pod moimi zdjeciami bedzie klną i wyzywał mnie !
apropos po hooojjja taki temat ?? jak juz wam sie tak nudzi to jest duzo ciekawszych zajec niz robienie tematów kto jedzi w kasku a kto nie bo to jest sprawa indywidualna i swoimi czynami nikogo nie skłonicie do jazdy w kasku
aha no i nie bede tolerował tego jak ktos pod moimi zdjeciami bedzie klną i wyzywał mnie !
apropos po hooojjja taki temat ?? jak juz wam sie tak nudzi to jest duzo ciekawszych zajec niz robienie tematów kto jedzi w kasku a kto nie bo to jest sprawa indywidualna i swoimi czynami nikogo nie skłonicie do jazdy w kasku
-
- Kontakt:
hardcoremasters wiesz... w kasku jedze ale w tym momencie poprostu jest w drodze :P a ci co jada po tych conie maja kasków to moim zdaniem poprostu przypiepszanie sie bo mi sie nudzi
szczegolnie jezeli pisze mi i obraza mnie koles co sam nie ma zadnego zdjecia w galeri a pewnie sam jedzi bez kasku
szczerze jebi* mnie to :P piszczie co chcecie robcie co chcecie ale pomyslcie choc troche !
szczegolnie jezeli pisze mi i obraza mnie koles co sam nie ma zadnego zdjecia w galeri a pewnie sam jedzi bez kasku
szczerze jebi* mnie to :P piszczie co chcecie robcie co chcecie ale pomyslcie choc troche !
-
- moderator
- Kontakt: