Mam Problema ostatnio wszystko mi sie sypie w moim rowerze :P ale chodzi mo o to teraz co zrobic zeby duro lepiej chodziło ogolnei zeby lepiej pracowało ????????????????????????????????? co mam zrobić ???? bo juz sam nie wiem... ;/
mozecie pisac tez do mnei na gg moj numer to 4033201 piszcie... PLZ
Jeśli masz pieniądze na różne gadżety do swojego bika - np. kolorowe kiery, mostki itp. to zamiast wydawać kasę na pierdoły kup coś porządnego zamiast babrać się w duro :]
noo tak ale narazie chce sobei kupic na takie peirdoly :P:P jakby ale duro da sie naprawic noo miałem kupic pika ale mialem małe wydatki ;/ wiec jakos tak wyszło wiec wiesz jak tkaie cos naprawic ?? czy zrobic ????
Kolego. Wymień olej jak ja i nalej Kujawskiego z pierwszego tłoczenia. Duro działa jak działa i się z nim nic nie da zrobić, są niby jakieś tuningi ale to nie jest nic specjalnego. Najlepiej uzbierać kasy i kupić coś leprzego.
Duro jest twarde, przeżył mój upadek przy dircie w którym przednim kołem walłem w spad, a dirt miał jakieś ponad 5 metrów. A to wszystko przez to wybicie robione na szybko
nawet nie probuj avida montowac. zeby lepiej dzialalo wyjmujesz uszczelke przeplywu oleju. mozesz tez je szuszarka do wlosow ogrzac ale to gwarantuje dobra prace przez ok 5 min.