Mz Comp czy Suntour Ns Duro???
Mz Comp czy Suntour Ns Duro???
to tak jeżdże streetowo i czsem jakaś hopka nie siedze długo w rowerowy świecie i dlatego prosze o wasza poradę!!! jeśli macie jakieś fajne pomysły do powiedzcie mam możliwości do 600 zyla!!!
git
to mz takie gówno??? pytam się bo kumpel będzie go mieć w konie scrap!!!
zobaczcie to foto he he jednak duro pękło http://www.paprykarze.com/galeria/Bydgo ... 242657.JPG tylko teraz zwątpiłem czy to jest duro jak ktos może oświecić z góry dzięki
to jest santu NS :]
pozdro.
A duro łapia loooooooozy tak jak poprzednio NS 130mm.a opozatym to santur i to o przesadzonym tłumieniu odbicia:]wciskasz i po 30s dopiero wychodzi cały:]psst pssssssssssssssssssssssssssssssssssss tak to działa:]
Marcok to marcok płynna praca bez tłumienia ale płynna i sztywność nawet całkiem dobra:D Bierz marcoka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdro.
A duro łapia loooooooozy tak jak poprzednio NS 130mm.a opozatym to santur i to o przesadzonym tłumieniu odbicia:]wciskasz i po 30s dopiero wychodzi cały:]psst pssssssssssssssssssssssssssssssssssss tak to działa:]
Marcok to marcok płynna praca bez tłumienia ale płynna i sztywność nawet całkiem dobra:D Bierz marcoka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie sluchaj mojego poprzednika. Ten marcok to kupa gowna, kumplowi od miesiaca cos skrzypi i stuka w nim. O zadnym tlumieniu nie moze byc mowy. No chyba ze chcesz sie pochwalic kolegom ze masz marcoka. I co z tego, jesli chodzi tak samo jak rst czy rs judy tt. Bierz duro bez zastanowienia. Ten marcok nie jest wart takich pieniedzy. Duzo drozsze dirt jumpery 3 sie szybko pekaja na koronie, a co dopiero ten mz czy jak mu tam. Z 200zl przeplacisz za sama marke. A tam sa zwykle spezyny w srodku, tyle ze dolne golenie maja ladna naklejke marcoka.Jak juz koniecznie marcok to ma byc, to poszukaj jakiegos starszego np. Z1 BAM 97, albo bierz duro. Sam jezdze na duro, wymienilem olej na zadszy i ciesze sie super praca.
Ja jestem za Patkosem, on ma racje SR Santour Duro jest lapszy ja mam bika zzzz 5 dni i się zzajebiśćie przelatuje schodki <LOL> ale jest troche był za twardy na moją wage (45 KG) ale po kilkunatu zeskokach się ten amor wyrobił i chodzi teraaz zajebiście, polecam Santoura Duro. w MZ Comp masz same sprężyny jak w RST po co ci taki amor, ten amor słuzy do Cross Country a nie do stritu. BIERZ DURO I NIC JUSH NIE GADAJ BO DAŁEŚ ŚMIESZNY POST
-
- Kontakt:
no powiem tak marzoch musi troche pochodzic zeby se rozbójał kumplowi po 1 miesiacu jazdy dopero zaczoł chodzic ten amor ma go niecałe 6miechów i juz załpał duupne luzy a duro chyba niewiele rużnie sie od NS sadze z i tak bedziesz musaił jakis tuning mu dowalic zeby to wmiare chodziło wiec ten i ten ma minusy wybór nalezy do ciebie POZDRO
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=613601
gg6537176
gg6537176