Kross sign ds - pomóżcie
Kross sign ds - pomóżcie
Mam do was pytanie w sprawie rowera Kross sign ds - mianowicie:
Mam 15 lat wzrost 175 cm....w danych rowera pisze że rama ma długość 17". Czy to nie jest na mnie za małe?? Ile w takim czymś pojeżdże(chodzi o wzrost) i do czego on jest? Bo przydał by się taki do jazdy po zwykłej drodze i do miniDH - .mini no bo znowu tak dobrze to nie jeżdże.. Jak coś źle to się nie śmiejcie bo prawie nic nie wiem a do tej pory jeździłem na zwykłym, komunijnym rowerze
Mam 15 lat wzrost 175 cm....w danych rowera pisze że rama ma długość 17". Czy to nie jest na mnie za małe?? Ile w takim czymś pojeżdże(chodzi o wzrost) i do czego on jest? Bo przydał by się taki do jazdy po zwykłej drodze i do miniDH - .mini no bo znowu tak dobrze to nie jeżdże.. Jak coś źle to się nie śmiejcie bo prawie nic nie wiem a do tej pory jeździłem na zwykłym, komunijnym rowerze
A po co dwa tematy?
17 cali to dlugosc rury podsiodlowej, a na twoj wzrost 14-15 to dobry rozmiar. A co do jego przenaczenia to raczej jest nieszane i niezbyt sprecyzowane. Nazwalbym go funn bike. A jeli chcesz jezdzic po zwyklej drodze to moze lepiej kup jakiegos do xc (cross country)stewka pisze:danych rowera pisze że rama ma długość 17".
po 1 jak juz chcesz nie kupuj tego roweru
kasa idzie w bloto ze tak powiem szybciej zaczniesz zmieniac osprzet na nowy niz Ci sie wydaje
a 2 to ja mam 188 i smigalem na Pitbullu 14" kwestia przyzwyczajenia
lepiej kup cos uzywane a DOBRE niz jakies nowe badziewie za 1500 juz mozna wyrwac na allegro w miare OK HT