White brother dh-3

Shawnphono3
Kontakt:

White brother dh-3

Post autor: Shawnphono3 »

Ma ktoś coś takiego?? ja mam i chcialem sie dowiedzieć czy sprężyny albo zimmeringi beda pasować od shivy albo dorado. Pzzzzzzdr!
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

hmmm..nie mam i nie widzialem tego na oczy..ale jesli lagi maja taka sama srednice a gniazda na uszczelki taka sama srednice i glebokosc to beda pasowaly...wyjmij jedna uszczelke ze swojego amora i zmierz średnice zewnętrzną..bedziesz wiedzial...ale mysle ze bedzie pasowalo...
a co do sprezyn...to nie wiem...ale jakas sprezyne napewno dokupisz do tego..
pozdr

P.S. mialem podobnie z DNMem...tylko ze amor sie rozleciał zanim uszczelki znalazłem:D
pozdr
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
karol_slask
Kontakt:

Post autor: karol_slask »

Zimeringi mają opis - średnice wew., zew., i wysokość. Niekoniecznie musisz kupowac od jakiegoś modelu amora wystarczy poszukac w sklepie z tego typu czesciami (moze być kłopot, niedaleko mnie naszczęscie taki istnieje). Spręzyny zależą podobnie od średnicy wewnątrz goleni i długości. Poszukaj na stronach producenta jakiegoś manuala albo faqa moze będzie to pisało.

ps. White brothersów raczej nie jest wiele u nas wiec nie oczekuj konkretnych opini ale sprzęt fajny jaknajbardziej :)
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

myślę ze max może coś w tej kwestii wiedzieć... ale on może sie nie wypowiedzieć za szybko bo rzadko na forum zagląda...
ODPOWIEDZ