Prodigy 9.81...
Prodigy 9.81...
Ostatni zainteresowalo mnie poskladanie wlasnego rowera na bazie ramy prodigt 9.81. Ale najpierw mam pare pytan, czy jest to prawda ze najlepiej sie robi na niej manuala, jakie sa jej rozmiary bo patrzale juz wszedzie i jest tylko podana ta sama geometria ramy ,czy to znaczy ze jest tylko jeden rozmiar, i jak juz jest to czy na moj wzrost (192cm) nie bedzie za mala.
Z gory dzieki za odp. pozdro Paweł
Z gory dzieki za odp. pozdro Paweł
Miałem dzis okazje sie na niej przejechac ja dla mnie to za nisko sie siedzi nie umie pedalowac na siedzoco bo chacze udem o łydke a jak podniose siodelko na wysokosc na ktorej potrawie pedalowac to wygladam na nim jak na MTB, a to sie raczej mija z celem, teraz sie zaczolem zastanawiac na Street Fighter'em, raz juz na nim jechalem ale teraz musze sie mu bardziej przyjzec.
Pozdro Paweł
Pozdro Paweł
Tak jak pisze Bombell... sam mam ramke i jestem bardzo zadowolony.. a co wypowiedzi :
a co to niby ramka BMX?? przeciez to jest mtb...Paczakuti pisze:a jak podniose siodelko na wysokosc na ktorej potrawie pedalowac to wygladam na nim jak na MTB, a to sie raczej mija z celem
http://allegro.pl/show_item.php?item=394744345
Paczakuti to ma byc rower do "wyczynowej" jazdy czy do lansu??
bo zwykle lanserzy przejmuja sie tym ze jak podniosa siodelko to wygladaja jak na kozie nie na "wyczynowce"
ja mam COCKa z 66 i jak jade gdzies dalej to siodlo na max podnosze....i tak brakuje mi sztycy bo chcialbym jeszcze wyzej ale nie moge....
skoro piszesz ze jak podniesiesz siodelko to wygladasz jak na MTB a to sie mija z celem to co ty chcesz robic na tym rowerze??:
a) jeździć
b)ladnie wygladac
c) szpanowac przed laskami ze potrafisz na tylnym kole jeździć
zastanow sie czy napewno chcesz jeździc czy wolisz sie lansowac...bo jak lansowac to poczekaj do 18stki i kup stare BMW po wiejskim tuningu z alufelgami i zajedź nim pod dyskoteke....
bo zwykle lanserzy przejmuja sie tym ze jak podniosa siodelko to wygladaja jak na kozie nie na "wyczynowce"
ja mam COCKa z 66 i jak jade gdzies dalej to siodlo na max podnosze....i tak brakuje mi sztycy bo chcialbym jeszcze wyzej ale nie moge....
skoro piszesz ze jak podniesiesz siodelko to wygladasz jak na MTB a to sie mija z celem to co ty chcesz robic na tym rowerze??:
a) jeździć
b)ladnie wygladac
c) szpanowac przed laskami ze potrafisz na tylnym kole jeździć
zastanow sie czy napewno chcesz jeździc czy wolisz sie lansowac...bo jak lansowac to poczekaj do 18stki i kup stare BMW po wiejskim tuningu z alufelgami i zajedź nim pod dyskoteke....
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Bo bmw to szanowana marka na calym swiecie... kto nie jezdzil dobrą bmką ten nie wie dlaczego prawdziwy fanatyk bmw nie zamieni jej na nic innego. A to ze baty w Polsce kupują tanie bmw zeby bylo tylko bmw to juz trudno :/ tak sie dzieje bo Polska to taka wieś europy... ale koniec tematu... tu sie o rowerach gada 

Też chce teraz kupić sztywniaka. Zastanawiam sie nad wieloma ramamii miedzy innymi tez nad 9.81. Wydaje mi się ze ta ramka jest całkiem nie zła! A co do amora to pike 426...
Co do zwrostu to ja mam 190cm i z tego co tu czytam to nie powinno przeszkadzać
D_Homer POPIERAM !!! .::BMW::.

Co do zwrostu to ja mam 190cm i z tego co tu czytam to nie powinno przeszkadzać

D_Homer POPIERAM !!! .::BMW::.

SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252