Kolor kierownicy
-
- Kontakt:
Kolor kierownicy
Witam
MAm pytanie jaki kolor kierownicy posuje do srebrnej ramy
i jaki rodzaj połysk czy matowy
MAm pytanie jaki kolor kierownicy posuje do srebrnej ramy
i jaki rodzaj połysk czy matowy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
szanowny autorze tego tematu. przez takich IDIOTÓW jak ty to forum ma opinie jaka ma...wszyscy wiedza jaka...
do czego zmierzam... prosilbym szanownych administratorow zeby usuwali takie tematy i od razu dawali ostrzezenie... nie ma ze boli.
trzeba tepic takie rzeczy, bo na tym forum jest coraz wiecej dzieci neostrady i pokemonow !
do czego zmierzam... prosilbym szanownych administratorow zeby usuwali takie tematy i od razu dawali ostrzezenie... nie ma ze boli.
trzeba tepic takie rzeczy, bo na tym forum jest coraz wiecej dzieci neostrady i pokemonow !
Nie wiem jakich topiców Wy sie jescze spodziewacie... spora wiekszość ciekawych tematów została wyczerpana, a skoro uważacie, że są same głupie tematy, to czemu sami nie zakładacie ciekawych topiców ? forum było by duzo ciekawsze.
Wyrozumiałości nieco, nie trzeba od razu jebac po głowie autorom topiców, które Wam nie przypadły do gustu.
pozdro
Wyrozumiałości nieco, nie trzeba od razu jebac po głowie autorom topiców, które Wam nie przypadły do gustu.
pozdro
-przepraszam bardzo! Ja ogladalem pokemony i mi sie podobalyczarek.bike pisze:trzeba tepic takie rzeczy, bo na tym forum jest coraz wiecej dzieci neostrady i pokemonow !

a tak na poważnie to zgadzam sie w zupelnosci, OD TAKICH PIERDOŁOWATYCH TEMATÓW TO ŻAL **** ŚCISKA...
-po pierwsze to ze nie ma ciekawych topicow nie znaczy ze na sile trzeba zakladac nieciekawe/glupie/idiotyczne...zuku pisze:Nie wiem jakich topiców Wy sie jescze spodziewacie... spora wiekszość ciekawych tematów została wyczerpana, a skoro uważacie, że są same głupie tematy, to czemu sami nie zakładacie ciekawych topiców ? forum było by duzo ciekawsze.

http://img165.imageshack.us/img165/2029/beztytuuwm8.png