http://www.allegro.pl/show_item.php?ite ... 4411#photo
Tak jak w temacie. Sam wygrałem tom aukcje i wiem że set to Marzocchi ale mam nadzieje że nie dirt jam comp bo z tego co czytałem to opinie ma bardzo liche. Proszę też o szczere wypowiedzi czy było warto tyle zapłacić, koło będzie na sprzedaż.
Zbierałem... Złożyłem... I ukradli...
Ale teraz zaczynam od nowa...
ziomek nie załamuj mnie kupiłeś amora nie wiedząc co to jest?!!!!!!!!!! pierwszy raz coś takiego widze... nie chce Cie martwić ale to jest pro comp, taki duro wśród marcochów...
Hmm była to chwila zauważyłem tą licytacje przed wyjściem do pracy. No trudno mam jeszcze parę innych pytań czy ten amortyzator jest lepszy od duro 07?
ale nie zalamuj sie masz Marzocchi zawsze marzoch ;] a nie DURO xD ojebany jestem :D:D kupic cos a pozniej sie pytac co to za model :D:D masz mistrza u mnie
babolfr No jakoś tak wątpię, żeby to był Duro wśród marcoków, bo Duro wsród suntourów to jeden z wyższych modeli, więc jakoś wątpię, żeby ten dirt jam był porównywalny do 66...
hahahaha czy ja dobrze widze?? kupiles amora i nie wiesz co to za amor??
jak w ten sposob zalatwiasz interesy to mam do sprzedania mega amora do mega DH i mega FR;D
za 5000zl...zalicytuj to pokarze ci fotki;)haha
hahaha to jest chyba TEMAT ROKU....zaraz zaczne licytowac jakies rzeczy na allegro a potem bede pytal co to jest:D
stary ciesz sie ze nie dales 800zl;p
hahaha
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Co do tematu to długo trwało zanim sie supokoiłem i opodniosłem z podłogi ;D ale juz jestem spokojny ;D To jest Marzocchi Diart Jam Comp/Pro rocznik 2005 napewno. Bo 2006 miały inne naklejki z charakterystyczną "panią". Comp miał tylko sprezyne + elastomert. Pro juz jakies tlumienie miał i nawet w miare sie spisywal. Co do ceny to tez niezle przesadziles.
Chłopak wielki dzięki ubawiłem się co nie miara ;P rozumiem wasze zdziwienie i krytykę bo sam nie wiedziałem do końca czy się zdecyduje kupić prosiłem o zdjęcia i obszerniejsze informacje ale niestety ich nie otrzymałem więc postanowiłem kupić koło jak coś sprzedaje bo mam już komplet. Mam nadzieje że będzie lepszy od Duracza nie oczekuje fajerwerków na które mnie nie stać.