ja bym sie jednak zwracal w strone E 06, poniewaz ma lagi alu a nie SKTM jak w djd, oba maja taka sama korone, i regulacje tlumienia, djd ma za to ladniejsza podkowe
DJ4 to dirt jam comp czyli brak tlumienia co wogole go dyskwalifikuje na poczatku. Powiedz moze jeszcze do czego chesz tego amora. Jezdzilem pzrez chwile na duro R 06 i praca naprawde milo zaskakuje w porownaniu do zwyklego D.
Jestem początkujący ale już troche umiem i mam zamiar jeździć w DH.
Wiem, że ten amor sie za bardzo nie nadaje do dh ale niestety nie stac mnie na 66 czy 888....
Może udałoby mi sie uzbierać 500zł.
Czy za 500 dostałbym coś lepszego??
...Aha. Mam Kone Shreda narazie ale zastanawiam sie nad zmianą ramy...
konex nie dlatego ze to marzocchi tylko dlatego ze jest sztywniejszy, wg mnie ma lepsza prace no i jest ladniejszy. jak udalby Ci sie dozbierac do 500zl to wtedy mozesz poszukac pike'a uzywanego i to chyba bylby najlepszy wybor.
Ernest 1993 ja ci proponuje dozbierac do tych 500zl (np. isc do pracy we ferie) i kupic jakas Z1 albo Drop Offa..i bedziesz mial amora w miare sztywnego i przy tym z dobra praca..
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Morris cos ci sie pomylilo, jest kilka roznych wersji duro na 08, jest zwykle DJD ktore nie ma sztywnej osi, jest DJ E ktore ma lagi i sterowke z cr-mo, jest duro fr ze sztywna osia 150mm skoku i lagami al4, jest durolux ze stywna osia i skokiem 140-180mm, jest durolux onepointfive, i durolux triple, jest tez rodzina rux`ow... wiec jak widzisz nie wszystkie duro 08 maja sztywna os, jakby co to www.srsuntour-cycling.com
Ja też zastanawiam się nad kupnem duro i raczej jestem skłoniony za DJD 08, bo z tego co czytałem to DJD 07 jest w miarę, więc 08 będzie raczej też dobre. Interesi mnie to bez sztywnej osi. Gdyby ktuś zakupił niech mi napisze na gg: 146102.