ja tu widze jedno ale. oponki z pierwszego linku sa twardosci 60 czylina pierwszej sekcji korzeni lezysz a opony z drogiego linka sa twardosci 70 czyli lezysz juz na pierwszym korzeniu xD
Witam , pracuje w meridzie pl i to wlasnie My jestesmy jedynym dystrybutorem opon maxxisa na polske i pierwsze slysze ze wet scream-ow nie bedzie w polsce .Sa juz dostepne i bede caly czas .Pozdro
odniosłem wrazenie, ze high rollerów 2.50 50a jest jak na lekarstwo a to chyba najlepsza alternatywa dla amatora :) za to np 24" 2.7 70a jest pełno . po co komus takie opony?
pano_dh wlasnie ja mam wrażenie, ze panowie dystrybutorzy nie do konca wiedza co robia. No ale dlatego ja juz dawno opon w polsce nie kupilem(a ostatni raz to i tak była nagła sytuacja)
mokrynosek,a co planujecie w tym roku w Szczyrku burze, gradobicie i tornada? :P gorzej niż w zeszłym roku chyba już nie może być, pozatym wolimy troche słońca teraz :P
poprostu panowie z meridy nie mysla i pewnie połowa osob kupi intense'y mimo ze drozsze bo tam nie ma problemow z mieszankami.niewiem dla kogo sie robi 60a wet screamy.amatora wycieczek po lesie w deszczu?skoro jest tu ktos kto ma cos dopowiedzenia a tak gosc powiedział to zamowcie pełna oferte 40A lub 42 a a nie 60 bo na 60 to mozna po miescie jezdzic
mmorswin krk niektórzy przycinaja klocki w wetach i jezdza w nich po suchym i grzazkim. Do tego 60tki moze stykaja Chociaz ja i tak widze, ze wszyscy 42ki przerabiaja
Nie mam nic wspolnego z zamowieniami ale wiem ze opony bede dostepen bo juz sa w kraju , co do zamowien to zostalo one zrobione jakies 4 miechy temu wiec teraz to i tak nic juz nie poradzimy .Osoba odpowiedziala za maxxisy niestety malo wie o naszych odmianach kolarstwa i dlatego tak to wyglada , jeszcze dlugo potrwa zanim Ich przekonam co do niektorych opon .