3letni Manitou Metel RP vs X-Fusion vector pva...

ADDyFG
Kontakt:

3letni Manitou Metel RP vs X-Fusion vector pva...

Post autor: ADDyFG »

cześć w swojej stinky mam damper manitou, na razie dziala i nic przy nim nie robilem, ale moj kumpel ma X-fusiona prawie nowego. `prawie` bo kupil go rok temu zalożylismy do jego bajka na wyjazd na kamiensk zjezdzalismy i okazalo sie ze za malo jest napompowany<kumpel 90kilo wazy>...wiec wypuscilismy powietrze i okazalo sie ze nie mozemy napompowac bo sa potrzebne niestandardowe koncowki...kumpel teraz dzwonil do duncona i dali mu kontakt do serwisu z krakowa ktory to bedzie mogl napompowac...i kumpel chce sprzedac den damper bo przy bazooce ma bossa, ktorego kupil po 2tyg. perypetii z niemoznoscia napompowania x-fusiona...hehe wiem ze napisalem drugie przeminelo z wiatrem ale nie wiem czy brac x-fusiona nowego czy dalej katowac mojego metela...???
HELP!!!
ADDyFG
Kontakt:

help!! aha..dzieks spaced...:P
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

ADDyFG nie ma sensu wymieniac na damper tej samej jesli nie niższej klasy. Po co? Zostaw to co masz i zbieraj na cos droższego czy inne dobre czesci.
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

ten kumpel ma bazooke ktory rocznik ?? ta kratownica ??? jak tak to daj kontakt jakis bo mam sprawe
ADDyFG
Kontakt:

dokladnie taka to bazooka4 a i nie ma neta, jak cos to mi pisz jak bede na gg484057 a ja do niego callne i na goraco bede ci odpowiadal na pyt:P
Załączniki
bazook.jpg
bazook.jpg (46.1 KiB) Przejrzano 430 razy
ODPOWIEDZ