Jaki Rower Kupic do kwoty 6tys. Stan:używany Rodzaj:DH ?
Jak chcesz kupic dobry rowerek do 6 tys polecam ci rowerek mojego bliskiego kumpla http://www.pinkbike.com/photo/1322269/ wydał na rower tyle szmalu a jest jak nowy bo zarazilem go streetem i kupił sobie streetowke a ta machina stoi i sie kurzy w owerku nastapilo jeszcze pare korzystnych zmian sa nowe platformy ns legiters pomaranczowe nowe gripy nowe pancerze białe wzmacniane jak sie zdecydujesz czy bedziesz chcial wiedziec cos wiecej piszgg 8062803
street to wszystko (-(-_(-__-)_-)-)
najlepiej kup taki, ktory byl malo uzywany tj od niedzilnego DeHowca. Unikaj okazji oferowanych przez codzienych "dirtowcow i droperow" a tych jest bez liku.S3rgIo pisze:aki Rower Kupic do kwoty 6tys. Stan:używany Rodzaj:DH ?
Jestem swieży w tym sporcie wiec prosze o dobre rady ;]
Szczegolnie uwazaj na maszynki z okolic podgorskich i wybrzeza, najlepiej kupuj w poznaniu lub wawie. Oczywiscie to nie regula.
no i zadzwon do skleprowerowycom moze maja jeszcze jakiego nocro z 2007 chocby do fr. nowe chodzily do 4500.

sprzedam rame Santa Cruz Bullit L-ka 04 dodatki . sprzedam roco tst 215 + sprezyna
Jak nikt nie bedzie licytował to moze tego sx traila z allegro wychaczysz > http://www.allegro.pl/item304264192__sp ... ejdz_.html
Czasem sie tak dziwnie zdarza, ze takich bików nikt nie licytuje wiec moze warto sprawdzic.
topick 4500zl nówka? Jaja sobie robisz. To były pewnie przecenione rowery z roku ubiegłego. Z 6500zl.
Czasem sie tak dziwnie zdarza, ze takich bików nikt nie licytuje wiec moze warto sprawdzic.
topick 4500zl nówka? Jaja sobie robisz. To były pewnie przecenione rowery z roku ubiegłego. Z 6500zl.
http://www.allegro.pl/item303784194_azo ... 0_xt_.html a co o tym myslicie?? cena to ok 6700zl do negocjacji
Rower skladalem dlugo i pozadnie. Wiekszosc czesci jest nowa mzupelnie (heble, amor, kola...) Pzdr

wlasnie to maly problem... Ja mam 180cm okolo.. Lecz rama jest bardzo mala (nawet nie jestem pewien czy to jest 18... musze pomierzyc, przynajmniej nie wyglada)
emhyr niby dlaczego?? Duzo ludzi linki podaje.. Wiec dlaczego ja nie moge. Moj rower z tych ktore pokazaly sie tu wyglada najlepiej, tzn zlozony jest z wyzszej klasy czesci. Pzdr
emhyr niby dlaczego?? Duzo ludzi linki podaje.. Wiec dlaczego ja nie moge. Moj rower z tych ktore pokazaly sie tu wyglada najlepiej, tzn zlozony jest z wyzszej klasy czesci. Pzdr
Proponuje cos zlozyc osobiscie, bo kupujac caly rower zawsze bedzie cos co nie bedzie w nim wspolgralo/pasowalo i poleci do wymiany.. A to co polecaja Tobie tutaj jakiegos patriora to daj sobie spokoj, owszem dobra rama ale nie dla Ciebie gdzie wzmagasz sie do dyscypliny DH i jedno-polka z przodu. Moim zdaniem swietnym wyborem jest Giant faith ma dobre zawieszenie. bardzo sztywna rama, oraz idealnie 203mm skoku. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=304643500 . To jest tylko moje zdanie. 

qquryqu. to sie naprawde powinno karac panie morderatorze ! Takie rady kup to co akurat sprzedaję bo co innego jest do de.himan pisze:Proponuje cos zlozyc osobiscie, bo kupujac caly rower zawsze bedzie cos co nie bedzie w nim wspolgralo/pasowalo i poleci do wymiany.. A to co polecaja Tobie tutaj jakiegos patriora to daj sobie spokoj, owszem dobra rama ale nie dla Ciebie gdzie wzmagasz sie do dyscypliny DH i jedno-polka z przodu. Moim zdaniem swietnym wyborem jest Giant faith ma dobre zawieszenie. bardzo sztywna rama, oraz idealnie 203mm skoku. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=304643500 . To jest tylko moje zdanie.

sprzedam rame Santa Cruz Bullit L-ka 04 dodatki . sprzedam roco tst 215 + sprezyna
topick no ale powiedz, czy to nie byl by dobry wybor...? moim zdaniem byl by. To jest tylko propozycja, zreszta mozna kupic caly rower jak dla poczatkujacego - racja!Ale jesli fundusze jakies sa to trzeba inwestowac w to co najbardziej spelni swoja role i aby to bylo oplacalne..,
No nie wiem, takie jest przynajmniej moje zdanie,
No nie wiem, takie jest przynajmniej moje zdanie,

himan pisze:or...? moim zdaniem byl by. To jest tylko propozycja, zreszta mozna kupic caly rower jak dla poczatkujacego - racja!Ale jesli fundusze jakies sa to trzeba inwestowac w to co najbardziej spelni swoja role i aby to bylo oplacalne..,
Moim zdaniem to jesli ktos zaczyna przygode z mtb od DeHa (acz nie wiem czy tak jest w tym przpadku) to jest pomylony.Poczatkujacy powinieni kupic caly rower, a nie bawic sie w skladanie. Trzeba bylo zaznaczyc ze tekst sponsorowany i byloby w porza

jesli sie zna na sprzecie to lepiej skladac, ale to zalezy od wielu czynnikow, m.in. pieniedzy, czasu i glowy. Ale jesli zaczyna przygode z rowerem to faktycznie DH bedzie kiepsko od razu zaczac.., No jesli sie nie zna na sprzecie, to dobrze ze doradza on sie ludzi bardziej doswiadczonych. (ja tylko wyskoczylem z pewna propozycja do korekty).
Pozdro.
Pozdro.

kiepsko nie bedzie zaczac dh tylko kupowac fulla... ehh szkoda mi czasu na tlumaczenie wam tyego wszystkiegio (bez obrazy dla niektorych) Koles nie wczuje sie w jazde jak dostanie fulla 200/200mm. Znam ludzi ktorzy wlasnie popelnili taki blad. Pzdr... A no i z tych opcji ktore podaliscie moj azonic wypada najlepiej (nie oszukujmy sie) Najwyzszej klasy osprzet (avidy code itp) Mysle ze swietna propozycja ale nie dla poczatkujacego bo ten rower sam jezdzi. Pzdr