NOWA RAMA

mdltomal8
Kontakt:

NOWA RAMA

Post autor: mdltomal8 »

W NIEDLUGIM CZASIE BEDE NA KUPNIE NOWEJ RAMKI DO FRIRAJDU, NO I NIE WIEM CO BEDZIE LEPSZE:W MIARE DOBRY SZTYWNY BITCH CZY LIPNY FULL SIGN FR2?A MOZE COS INNEGO TAK DO 1000ZL?
michalcox
Kontakt:

Post autor: michalcox »

moze DC cocker albo cock? osobiscie nie jezdzilem ale slyszalem ze są calkiem fajne. Zobacz w sprzętowni. A tak na przyszłość FREERIDE. 8) Mozesz przeciez jeszcze kupic używke DC akita. Poszukaj w szukajce. Bylo juz pelno takich tematow.
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

i wylacz capa
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

Tylko by mi się ktoś zaraz przyczepił, że reklamuje swoje...

Przez chwilę jeździłem na giancie pistolu (w podpisie możesz zobaczyć). Ramka nie jest nowa, za kwotę 1000zł nie kupisz lepszej i z takim tłumikiem...

Co do samej ramy to jest ona bardzo zwrotna i pewna w prowadzeniu, sztywnością na pewno zaskoczy nie jednego. Jest ona porządnie wykonana, wszystkie ruchome łączenia na duzysz łożyskach maszynowych (gwarancja braków luzów).
kuba18
Kontakt:

Post autor: kuba18 »

osobiście fr to nie moja działka. ja proponuje tobie rozejrzeć się za sprzętem używanym. ja dość często właśnie z takiego korzystam. można coś ciekawego zawsze dorwać. a i kiedyś mój kumpel sprzedawał Rocky Mountain RM7 w podobnym przedziale cenowym. więc okazji możesz mieć dużo. pozdro
ODPOWIEDZ