Jaka rama do enduro w okolicach 1000 zł ??
Jaka rama do enduro w okolicach 1000 zł ??
Witam .... panowie pomocy ... w maju bede poszukiwał ramy do enduro chodzi oczywiscie o fulla ... do 1000 zł za ramke ew z damperem ... jaka była by najlepsza ?? nie bedzie widziała dropów i zadnych hop .. bardziej technicznie bede jezdzic .. jezeli mozecie pomózcie mi co mozna dostac w tych okolicach cenowych
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
Bombell hmm własnie szukalem na forum i kurcze mi nie wyswietla :/ wiesz stary dlatego napisalem ten temat ... ale co do Poison Currare too hmm zainteresuje sie tą ramką za niedługo ... moze jeszcze zrobią na nią promocje ... niewiem ...
co do akity to ona nie bardziej do slopa jest ? albo do fr ??
co do akity to ona nie bardziej do slopa jest ? albo do fr ??
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Poison to dobry wybór. 4-zawiasowy full będzie zawsze lepiej chodził od takiego AC. Co do dampera to ja bym proponował jakiś powietrzny. Skoro nie będzie skakania to da radę (chociaż teraz pneumatyków używają do dh), a współczesne konstrukcje mają dobrą czułość. No i są dużo lżejsze niż sprężynowe
Ale skoro to czterozawias, to na pewno będzie pompował niemiłosiernie. Z doświadczenia wiem, że propedal nie potrafi sobie z tym systemem poradzić, chyba, że coś w rodziaju fox rp2, czy rp23, czyli dampery ze zmienną charakterystyką propedala. O swingerach sie nie wypowiadam
mały problem tylko z ceną powstanie, ale może warto
Ale skoro to czterozawias, to na pewno będzie pompował niemiłosiernie. Z doświadczenia wiem, że propedal nie potrafi sobie z tym systemem poradzić, chyba, że coś w rodziaju fox rp2, czy rp23, czyli dampery ze zmienną charakterystyką propedala. O swingerach sie nie wypowiadam
mały problem tylko z ceną powstanie, ale może warto