Wygueta kiera i przestawiony amor
Wygueta kiera i przestawiony amor
tak jak w temacie mialem dzisiaj glebe z 5m.. I wygiela mi sie kierownica..lewa strona poszla w dół..i moje pierwsze pytanie..
1.Jest sens prostować i czy ktos robil takie zabiegi i jak to wplywa na wytrzymalośc??
i drugie pytanie bo mój duro( wiem to jest badziwie)tak jak by lewa laga poszla do tylu i przy jezdzi "bez trzymanki" ucieka bike na lewo...
2. Co robic walic w to mlotem az sie wyprostuje...czy dac se luss??
pozdrawiam
1.Jest sens prostować i czy ktos robil takie zabiegi i jak to wplywa na wytrzymalośc??
i drugie pytanie bo mój duro( wiem to jest badziwie)tak jak by lewa laga poszla do tylu i przy jezdzi "bez trzymanki" ucieka bike na lewo...
2. Co robic walic w to mlotem az sie wyprostuje...czy dac se luss??
pozdrawiam
Ku*** ale z ciebie ****** ...pytam sie co z tym zrobic..a ty mi pier**** ze ja jaki jestem...hahahah...(czytanie ze zrozumeniem sie klania) weź chlopie popatrz na siebie...z kumplem walimy na tym dropie juz rok i jakos duro daje rade...co nie zmienia faktu ze amor jest slaby ma żylaki...ale tak na serio to odpowie mi ktos konkretnie?
czy musze dac filmik jak skaczemy na tym dropie??
czy musze dac filmik jak skaczemy na tym dropie??
Coś Ty taki narwany? Wyluzuj...lolek789 pisze:Ku*** ale z ciebie ****** ...pytam sie co z tym zrobic..a ty mi pier**** ze ja jaki jestem...hahahah...(czytanie ze zrozumeniem sie klania) weź chlopie popatrz na siebie...z
NIe prostuj , nie kombinuj , bo jeszcze wyprostujesz ale sie połamie przy pierwszym lepszym skoku. Lepiej Wydać 80-100 zł na nowa kierę niż dwa razy tyle na wstawianie jednego nowego zęba.
a filmik tak, wstaw chętnie sobie pooglądam te 5 metrów.
http://www.allegro.pl/item809273323_truvativ_stylo_nowa_4x_dh_street_nie_xt_slx_lx.html
-
- moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A Ja tam sobie kiedyś walnąłem z 2,5 metra na płasko na oba koła i to dopiero był hardcore! Oczywiście nawiązując do tematu to miałem amorka XCR 120, czyli jeszcze słabiej niż duro. Po prostu przeleciałem lądowanie ( które było tak krótkie i strome, że po prostu ledwo je było widać ) nie zdążyłem podciągnąć przedniego w górę i jak ŁUPNĄŁEM, to najpierw myślałem że trafił mnie satelita M.I .R ! Nadgarstki bolały tak że myślałem że mi je połamało, a XCR schował się na cały skok i dobił. Oczywiście ustałem to, a jak zeskoczyłem z roweru to okazało się że na XCR nie zrobiło to żadnego wrażenia. Ale niestety tylna piasta m475 nie przeżyła tego ( ośka wykrzywiła się totalnie i poszło jedno z łożysk kulkowych ). Jeśli kogoś interesuje, to mogę wrzucić filmik. Pozdrower
Dartmoor Blizzard,do wyboru 32lub36,jeżdżone 3 mies,super stan,pancerniki,cena 35 zł.Priv
-
- Kontakt:
Filmik robiony na szybko, więc nie oczekujcie rewelacji rozmiar 900 kb. Sorry za jakość, kręcone komórką. link:
http://rapidshare.com/files/88591945/dr ... t.wmv.html
http://rapidshare.com/files/88591945/dr ... t.wmv.html
Dartmoor Blizzard,do wyboru 32lub36,jeżdżone 3 mies,super stan,pancerniki,cena 35 zł.Priv