Boxxer WC - z "wadą"

dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

podzielam zdanie reszty, jeśli się w tym akurat miejscu coś psuje, to jest tego jakis konkretny powód. Jeśli to przez samą z siebie jazde, to najlepiej po kupnie by było nie jezdzić, bo to msc będzie stale narażone. I ogólnie wolałbym, żeby tak ważny element bikea jakim jest przednie koło trzymało coś bez pęknięć ;P no ale sprzedawca stawia sprawe jasno, wiec kupujący wie z czym ma do czynienia, no a konkretnie to raczej z wymianą goleni, bo chyba nic innego w tego typy sprawie raczej nie wchodzi w gre...
http://dhcyc.pinkbike.com
popieeel
Kontakt:

Post autor: popieeel »

Ja bym tego nie bral chyba ze dla lansu WC nie kupuje sie zeby go oszczedzac na chodnik wystarczy RST :D
Poza tym zrobic luzy na Boxxerze to tez trzeba byc gosciem jak dla mnie zupelnie zajechany amor
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

na aukcji wszystko jest ładnie opisane, moim zdaniem nie mozna nic zarzucic, bo pisze otwarcie ze jest pekniety ale to sprawa aukcji a nie amora. Osobiscie dzielac sie swoim doswiadczeniem z boxxerami (race 03) to jesli boxxer jest naruszony w jakis sposób to tam pęknie. ja kupilem okazyjnie boxxa race 03 z wgnieceniem na goleni na której jest mocowany hamulec, o ile dobrze pamietaam jeździlem na nim 4 miesiace pozniej tam pęknąl i zaczął żygac olejem. W przypadku tego egzemplarza pękniecie jest równiez na goleni po stronie hamulca. Tam działaja bardzo duze siły od hamulca które "wyginają" golenie dlatego on tam wczesniej czy pozniej pęknie mocniej. Jesli ktos zamierza kupic tego amora w stanie takim jak jest i mysli ze zrobi dobry deal i bedzie długo jezdził to szybko sie przekona ze był w błędzie. Co innego jak ktos sobie zalatwi tanio nowe golenie, to juz inna historia
team www.CYKLOTUR.com
zuczek09
Kontakt:

Post autor: zuczek09 »

Już lepiej kupić Team'a i do niego tłumik powietrzny za 365zł :) i masz to samo co World Cup :) do tego naklejki za pare groszy oczywiście orginalne z WC i jesteś do przodu o dobre 1000zł przy zakupie nowego teama + tłumiki ... Ja tak mam u siebie w Team'ie 2007 zrobione i jest to samo co seryjny WC.
http://www.pinkbike.com/photo/4738594/
Steel
Kontakt:

Post autor: Steel »

Nie jest to to samo. Mam wstawione flaki od WC do Teama ( zmiana naklejek to już lans w czystej postaci ). Prawdziwy WC ma inne golenie ( bardziej odchudzane i innym materiałem pokryte ). To co masz to takie pół-WC. W Harfie tak stwierdzili i widać mają rację. Kolor goleni się troszkę różni
ODPOWIEDZ