SKRADZIONO KONE SHRED W ŁODZI !!!! WAŻNE
-
- Kontakt:
bombeczka888 na ślad?? hmmm.. nie zebym chcial cie dobijac ale ten rower juz jest sprzedany na czesci;/ jesli cokolwiek odzyskasz to moze rame amora...i jakies wieksze czesci choc male prawdopodobieństwo ze wogole cos odzyskasz...no chyba ze zlodziej jest idoita i bedzie jeździł na tym biku po Łodzi....
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
-
- Kontakt:
Digas a kto inteligenty przypina rower za koło... ? Lepiej za rame, bo nawet jak ktos ja przetnie to po co mu ona? Zresztą, czy to nie bd dziwnie wyglądać, jak ktoś podejdzie , i zacznie przecinać rame w 2 miejscach? (jak sie za rure podsiodłowa zapnie, to tak by musiał zrobić.. ) i wtedy nawet kolo cieżko ukraść jak na qr a z tyłu na śróbki...
Digas kawałek ramy odetną? I co sprzedadza rame w kawałkach? Nie zartuj.
xxxxxx taki ciezki łancuch jest dużo łatwiej rozwalic niz zaawansowane zapiecia w łuskowanym pancerzu(nie wiem jak to sie nazywa ale pewnie wiesz o co mi chodzi). Tak czy siak jak ktoś jest przygotowany zrobi to szybko ale jednak przypadkowy frajer nie zrobi ci tego zadnym pilnikiem czy zadnym innym szajsem do ciecia metalu.
xxxxxx taki ciezki łancuch jest dużo łatwiej rozwalic niz zaawansowane zapiecia w łuskowanym pancerzu(nie wiem jak to sie nazywa ale pewnie wiesz o co mi chodzi). Tak czy siak jak ktoś jest przygotowany zrobi to szybko ale jednak przypadkowy frajer nie zrobi ci tego zadnym pilnikiem czy zadnym innym szajsem do ciecia metalu.
a tak btw co do manufaktury wtedy chyba jeszcze mozna bylo oddac rower do przechowalni w go sporcie, dostajesz numerek i jest to bezplatne. Jest to lepsze rozwiazanie niz nawet przypinanie roweru jakims mega lancuchem.
PAU:)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=38940
nie moge z tego tematuxD
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=38940
nie moge z tego tematuxD