Witam,
chce kupić Aganga PM 2005 rok ale nie wiem czy sie zgra z moim sprzętem.Mam piastę tylna shimano 475 i suport truvativ z zewnętrznymi.Będzie wszystko pasować??dodam że piasta na szybko zamykacz nie śrubę.Jeszcze niech mi ktos napisze do ilu pyli się dać za ganga...z góry dzięki...
piasta bedzie pasowac na pewno, suport nie wiem, jaka dlugosc? tylko od razu zmien sobie ten szybko zamykacz na srube bo kolo Ci sie bedzie w hakach przesuwalo (wiem po sobie) a mysle ze te 400-500zl to max ile mozesz na niego wydac.. do czego to w ogole chcesz?
Piasta spasi bo nie jest to 135 ani 150 wiec nie moze nie pasowac tylko tak jak przedmowcy sugerowali lepiej sobie wymien szybkozamykacz na sroby bo bedzie Ci latalo kolko w hakach...
Pm od Am rozni sie tylko górną rua. PM ma kwadratowa a Am okrągła. I Am na chyba tylko jeden rozmiar 14". Ja swego zcasu swojego Am spzredalem za 350 z dodatkami (suport, sztyca, stery) wiec zaleznie od dodatkow mysle ze 250-350 jesli w bdb stanie jest.
Dokładnie, suport będzie pasować ( ja mam howitzera i jest idealnie) A co do ceny to wiesz, nowa kosztuje 399 na allegro, a to chyba nie dużo jak za taką ramę.