Ludzie pomóżcie Walentynki ;/
-
- Kontakt:
Ludzie pomóżcie Walentynki ;/
witam całą rowerową społeczność chciałbym usłyszeć co kupujecie swoim dziewczynom na Walentynki noe mam kompletnie pomysłu dziewczyna jest zwariowana i na prawde oryginalna mam nadzieje że uzyskam jakąś pomoć albo chociaż jakieś porady czego nie kupować . szczerze nie nawidze tego dnia ale jest i dziewczyny go lubią to co zrobić . za pomoc z góry wszystkim dziekuje
-
- Kontakt:
standart, ile masz kasy ? a czy to musi byc prezent? ja np zabieram do restauracji i jakis kwiatek;) a jak jest zwariowana i oryginalna, to zrob tak jak Mariolka Krejzolka:D zabierz ja do hipermarketu i jak nikt nie bedzie patrzył to wyjedzcie orzeszki ze snikersow i spietalajcie
pozdro.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
-
- Kontakt:
no ja już mam w przytulnym miejscu zorganizowaną kolacje przy świecach cały pokój w różach i dobre jedzonko
kasa na prezent to ok 100 zł ;> chciałem kupmla wynająć dałbym mu nasze zdjęcie i by tak namalował ladnie bo chłopak ma talent i to w ramke dać i niech ma sobie dziewczyna
:) ale słucham dalszych propozycji 

-
- Kontakt:
wybić im z głowy?marcin_wgd pisze:szczerze nie nawidze tego dnia ale jest i dziewczyny go lubią to co zrobić
Jak masz już miejsce, kolację, świece i róże, to rysunek/malunek/obrazek jest dość ciekawym pomysłem. Ewentualnie uderz w jej zainteresowania - jakaś książka, czy coś.
A jak nie, to przebój dawnych czasów - drewniana kaczka na kiju

-
- Kontakt:
KrBiker87 mysle , ze jak chłopiec musi sie do bikerofilów zwracac o pomoc, to za wiele jej nie zrobi :P haha...
Jaca wybic ? Przecie tam pusto jest... Troche tam na dole posiada, 2 poduszki powietrzne, i cała filozofia tej zaawansowanej maszyny do niszczenia budżetu... Dziwne połączenie... Ale całkiem rozsadne... Im wieksze wyposażenie tym wiecej kasy wciąga...
Sam mam, ale nie nazekam
Dobrze ze ona na dh-zone nie siedzi
haha
Jaca wybic ? Przecie tam pusto jest... Troche tam na dole posiada, 2 poduszki powietrzne, i cała filozofia tej zaawansowanej maszyny do niszczenia budżetu... Dziwne połączenie... Ale całkiem rozsadne... Im wieksze wyposażenie tym wiecej kasy wciąga...
Sam mam, ale nie nazekam

Ride a Bike
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
SpokoRider pisze:Jaca wybic ? Przecie tam pusto jest... Troche tam na dole posiada, 2 poduszki powietrzne, i cała filozofia tej zaawansowanej maszyny do niszczenia budżetu... Dziwne połączenie... Ale całkiem rozsadne... Im wieksze wyposażenie tym wiecej kasy wciąga...
pusto ?? tak ??
ehh faceci, kiedy zaczniecie Nas doceniać ... xD
ale do rzeczy ... kolacja i róże, co ?

moze jakies perfumy ? albo nie przypominasz sobie zeby Ci mówiła kiedys, że chciałaby coś mieć ?
no i bielizna tez fajna sprawa, tylko rozmiar znac trzeba a Wy faceci macie z tym problem :P
Shout!
Shout!
Let it all out
These are the things I can do without
Come on
Shout!
Let it all out
Come on
stereotypy nie tworzą się od tak, ale nie martw się, już sam fakt, że po coś tu jesteś powoduje, że jesteś w jakiś sposób wyjątkowa ;]Freeridereczka pisze:pusto ?? tak ??
ehh faceci, kiedy zaczniecie Nas doceniać ... xD
maszyny mają to do siebie, że można je włączać, wyłączać i obsługiwać na różne sposoby ;]SpokoRider pisze:Jaca wybic ? Przecie tam pusto jest... Troche tam na dole posiada, 2 poduszki powietrzne, i cała filozofia tej zaawansowanej maszyny do niszczenia budżetu... Dziwne połączenie... Ale całkiem rozsadne... Im wieksze wyposażenie tym wiecej kasy wciąga..
-
- Kontakt:
mm jak ładnie :PJaca pisze:jesteś w jakiś sposób wyjątkowa ;]
tak btw polecam Wam taka książke "Kobieta-instrukcja obsługi dla mężczyzn"
dowiecie sie jak sie macie Nami zajmować :P
a dla Waszych dziewczyn jest wersja "Meżczyzna- instrukcja obsługi dla kobiet"
śmiechowe

Shout!
Shout!
Let it all out
Come on
Shout!
Let it all out
Come on
Freeridereczka ja tam dostalem od swojej Pieknej slownik damsko meski:P zajebista sprawa:P
a tak to wykaz sie inwencja tworcza:P zrob cos a jak nie maz talentow to mozesz zawsze zrobic jakas fajna ramke ze zdjeciami czy koszulke (na to chyab juz zapozno) ze zdjeiciem waszym wspolnym lub cos:P albo cos z bizuterii, perfum jakis czy cos:P z bardziej romantycznych to byl szal u nas w klasie na "medal za pierwsze miejsce w moim sercu":P zajebiaszczy patent;p
Elmo rozwaliles mnie tym testem "a ty swoja gdzie wezmiesz?"

a tak to wykaz sie inwencja tworcza:P zrob cos a jak nie maz talentow to mozesz zawsze zrobic jakas fajna ramke ze zdjeciami czy koszulke (na to chyab juz zapozno) ze zdjeiciem waszym wspolnym lub cos:P albo cos z bizuterii, perfum jakis czy cos:P z bardziej romantycznych to byl szal u nas w klasie na "medal za pierwsze miejsce w moim sercu":P zajebiaszczy patent;p
Elmo rozwaliles mnie tym testem "a ty swoja gdzie wezmiesz?"

PAU:)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=38940
nie moge z tego tematuxD
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=38940
nie moge z tego tematuxD