Elo
Mam prośbę w doborze amortyzatora przedniego do dh i fr:) Szukam czegoś do około 900zł, może być 2 półka lub jedno. Mam ramkę signa fr 2 16'. Proszę o pomoc, dzięki z góry.
michalcox ty masz chyba jakies dziwne podejscie do zycia. Jurka mozna miec za 800-900zl w dobrym stanie. Wiec nie wiem po co drop offa polecasz. A 66 najtansza na chwile obecna to 1300zl i jeszcze nie licytowany był...
trzeba miec duzego farta zeby dorwac tak tanio 66:Pi to sa okazje ktore sie zdarzaja rzadko bardoz wiec nie nalezy sie keirowac z jak raz bylo to bedzie caly czas :P Jak dla mnie super T 2003 z hscv tak jak Spaced napisal.] kumpel ma i naprawde godny amor
albo zawsze mzoes zposzukac shermana slidera tylko neiwiem czy teraz jest ich tyle co jeszcze pare miesiecy temu :P
PAU:)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=38940
nie moge z tego tematuxD
Spaced juniory mają jeden wielki problem... Wewnętrzna regulacja tłumienia (modele 2003, 2006), a jej brak w rocznikach 2004, 2005 ... Dopier od 2007 roku jest możliwość regulacji od zewnątrz...
ablee tak ale super t dostanie to próba cierpliwosci Trudno je strasznie dostac. A wewnetrzna regulacja w juniorku to nie jest jakas straszna spina. Ustawiasz raz, a dobrze i jest juz ok.
A Z150 to w sumie tez mogłoby być niezle rozwiązanie chociaz nie wiem po ile to stoi.