Ludzie pomóżcie Walentynki ;/

Slopstyler
Kontakt:

Post autor: Slopstyler »

Freeridereczka Widze ze nie tylko ja mialem ten problem. :P

Ja swojej kwiaty kupie. Skromnie ale romantycznie. Nie mam takiego zajebistego budzetu zeby sobie pozwolic na 100 zl na prezent.

Zgodze sie z wami. Dziewczyna to droga inwestycja (tu pizzeria, tu kwiatuszek, tu misiaczek...). Nie mialem dziewczyny przez 7 miechow to wymienilem pol roweru. :P
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

Rok temu brat kopił swojej Panie książkę pt. " Co mężczyźni wiedza o kobietach"... śmiechowa sprawa, bo książka jest pusta...;p tzn jest chyba 150 str, ale ani jedna nie jest zapisana : )

Fajny motyw.

Ja w tym roku zaszalałem i wysłałem swojej Pannie 101 (taaak 101) walentynek:P
do tego kopiłem jakiś badziewny kalendarz (tzn taki zwykły) wywołałem u fotografa 12 zdjęć, naszych zdjęć i poprzyklejałem na każdy miesiąc jedno zdjęcie : ), ogólnie wygląda to ciekawie : )

Do tego jakiś badyl w łapsko i heja : P

Mówicie, że kobieta to drogi sport ? Ja nie żałuje ani 1 zł, którą na moją piekną wydaje ; ) Pozatym najczęściej mówią to osoby, które same kobiety nie mają ! : )

pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Panowie a nie lepiej zamiast zapraszac na kolacje zorganizować cos samemu? Uwierzcie mi, ze wkład własny jest doceniany znacznie bardziej niż jakiekolwiek góry złota. Ogarnijcie wolną chate, świece, wykwintną kolacja. Jakas romantyczna kompiel czy cos. Myslenie nie boli ;)

Slopstyler bo to zalezy jak do dziewczyny (faceta zreszta tez) podchodzisz. Nie powinno sie na starcie oferowac wiecej niz mozna oferowac na długa mete, a że niektórzy szpanuja workiem szmalu na starcie to potem wasza druga połówka dochodzi do wniosku, ze to normalne i po chwili macie niezły kredyt na koncie do spłacenia ;)

A co do ksiazek damsko meskich to pamietam kiedys było cos takiego jak "kobiety sa z wenus, a mężczyzni z marsa". Słuchałem wywiadu z ludkami od tej ksiazki i całkiem sie przy tym uhahałem ;)
marcin_wgd
Kontakt:

Post autor: marcin_wgd »

No jak pisałem kolacja to chodziło mi o to że sam przygotowałem kolacje :) chata wolna :) no mam jakieś 200 świeczek takich małych i chce w całym domu porozkładać :) i kolacyjka przy świecach a do jedzenia coś na słodko :) neleśniki z nadzieniem owocowym i lodami :) oczywiście zrobione przezemnie :) do tego kwiatki i jakiś prezent :) bedzie dobrze :)
R_O_S_A pisze:Mówicie, że kobieta to drogi sport ? Ja nie żałuje ani 1 zł, którą na moją piekną wydaje ; ) Pozatym najczęściej mówią to osoby, które same kobiety nie mają ! : )
Tu w pełni zgodze sie z przedmówcą , one też nie mają łatwo jeźdizmy obijamy sie i marudzimy czasami że nas boli :) one to wszystko muszą wytrzymywać :) a jak ma sie wyjątkową kobiete którą sie naprawde kocha to każda złotówka wydana na nią to bardzo dobrze wydana złotówka :) bo co jest lepszego od pieknej uśmiechniętej i szcześliwej kobiety :) "no może rower" :):)
przepraszam za ilość minek ale to takie przyzwyczajenie z gadu
camels
Kontakt:

Post autor: camels »

R_O_S_A pisze:Rok temu brat kopił swojej Panie książkę pt. " Co mężczyźni wiedza o kobietach"... śmiechowa sprawa, bo książka jest pusta...;p tzn jest chyba 150 str, ale ani jedna nie jest zapisana : )

Ja mam ta ksiazke tez dostalem ja od swojej dziewczyny :mrgreen: Odpowiedz jest oczywista ze NIC :lol:
gg 2755970
Freeridereczka
Kontakt:

Post autor: Freeridereczka »

marcin_wgd pisze:jak ma sie wyjątkową kobiete którą sie naprawde kocha to każda złotówka wydana na nią to bardzo dobrze wydana złotówka bo co jest lepszego od pieknej uśmiechniętej i szcześliwej kobiety
pięknie powiedziane,naprawdę ;)

mój Misiek wszystkie zarobione pieniądze wkłada w rower ... wszystkie
i nie mam mu tego za złe, bo wiem jak to kocha :)
poza tym nie mogłabym żyć z myślą, że nie kupił sobie jakiejś tam części bo mi kupił jakiś drogi prezent
choć czasem chciałabym dostać od niego chociaż taką symboliczną różyczkę .....

wszczególnie że moje znajome są "zasypywane" kwiatami bez okazji no i ... czasem chciałabym tak

haha ale sie nagadałam xD
Shout!
Shout!
Let it all out
These are the things I can do without
Come on
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

że 'kobieta to drogie hobby' to ironia, bo macie dużo racji, jak sie kocha to się naprawdę nie żałuje ani pieniędzy, ani czasu :P w tym jednak tkwi sęk, tu sie bardziej poświęcasz, tutaj musisz zwykle coś odpuścić, bo głupio nie zaprosić gdzies, jakiegoś upominku od czasu do czasu nie kupić, a z drugiej strony stoi w tym przypadku rower, który zwykle wymaga więszych inwestycji. jest coprawda rozwiązanie, ale nie na dłuższą mete...

Freeridereczka i to własnie kłopot, ale powinien wiedzieć, że chociaż od tego czasu do czasu miło coś dać kwiatka, dziwne że sie nie moze zorientować

ogólnie witamy w bravo :]
http://dhcyc.pinkbike.com
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

ale wy macie problemy z tymi dziewczynami :D
wasze w porównaniu z proplemami z moją to nic :D
Freeridereczka
Kontakt:

w bravo ? xD
Shout!
Shout!
Let it all out
Come on
SpokoRider
Kontakt:

Post autor: SpokoRider »

ehhh... Ale wy sracie... Ja tam potrafie to połączyć, nie mam kozackiej fury, ale ponad polski poziom i stać mnie na co weekend kino, jakieś szamanko ;] (może nie w każdy, ale czesto )

Ja tam swojej zrobiłem prezent prosty - poszliśmy na zakupy, i zapłaciłem za nią... Może nie romantyczne ani woogle, ale jednego jestem pewien - JEST zadowolona :)
Ride a Bike
michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

Ja moją zabieram do kina , na pizze zajebistą ;) :P
Kupuje ładną róze :)

wydaje mi sie ze takie cos dla obydwóch kochających sie osób jest najbardziej optymalnie i obydwoje jestescie zadowoleni ze spędzacie razem czas ... w takich miejscach jak kawiarnia czy kino :)

co do prezentu kuppp jej duuzego misia trzymającego serduszko z napisem I Love You :) ucieszy sie :)
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
Zygier
Kontakt:

Post autor: Zygier »

michal15 nie kazda dziewcyzna lubi przytulanki:P moja kaurat nie przepada za bardoz wiec w przeciag 3 lat kupilem jej tylko dwie:P takiego zajebiaszczago miska cieszacego sie i wiewiorke z epoki lodowcowej bo strasznie ja lubi :)

SpacedPopieram tylko ze nie zawsze da sie ogarnac wolna chate w moim przypadku jest to malo mozliwe przynajmniej do wakacji...;/ ale juz pare takich akcji mam za soba i nawet kolacja mi wyszla jadalna :D
Mi sie neistety trafila poprawka egzaminu z matmy jutro do 19 siedze na uczelni... wiec najpierw jakis romantycnzy kacik jak znajdziie sie gdzies jakis potem kino a potem to juz tajemnica:P
PAU:)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=38940
nie moge z tego tematuxD
Slopstyler
Kontakt:

Spaced Nie pisalem tego na powaznie. To bylo bardziej ironicznie z mojej strony. Ale jak patrzac na kumpla ktoryl wydal na prezent na walentynki dla swojej dziewczyny 300 zl...

Wedlug mnie nie liczy sie jakis drogi prezent. Liczy sie to co sie czuje i ze sie jest z druga osoba.
Slopstyler
Kontakt:

Freeridereczka pisze:mój Misiek wszystkie zarobione pieniądze wkłada w rower ... wszystkie
i nie mam mu tego za złe, bo wiem jak to kocha Smile
FreeridereczkaTo twoj chlopak ma z toba dobrze. :)
Freeridereczka
Kontakt:

Slopstyler pisze:FreeridereczkaTo twoj chlopak ma z toba dobrze.

haha wiesz ze wszyscy tak mówią :P może dlatego ze sama sie fascynuje FR i DH xD
zanim go poznałam duzo czasu spędzałam z "moja" grupą bikerów ( pozdro dla Roodawa Bikers :) no i poznałam troche Wasz "świat" :D

noo i pozwalam mu skakac te wszystkie 5,6,7-metrowe dropy xDxDxD

lol ale odbiegliśmy od tematu ...
Shout!
Shout!
Let it all out
Come on
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Freeridereczka pisze:mój Misiek wszystkie zarobione pieniądze wkłada w rower ... wszystkie
i nie mam mu tego za złe, bo wiem jak to kocha
poza tym nie mogłabym żyć z myślą, że nie kupił sobie jakiejś tam części bo mi kupił jakiś drogi prezent
choć czasem chciałabym dostać od niego chociaż taką symboliczną różyczkę .....

wszczególnie że moje znajome są "zasypywane" kwiatami bez okazji no i ... czasem chciałabym tak
Chyba po tym poscie bedziesz miała pełną skrzynke PM-ów na dh zonie ;)

Slopstyler ja sobie zdaje sprawe. Kiedys mialem zajawke na drogie prezenty ale jakos kiedys była kasa (albo raczej nie wiem skad mniej wydatków). Chociaz racji w tym troche jest bo jednak sa jeszcze tzw. pasywne odpływy pieniedzy niezwiazane z prezentami ;) No ale taki juz tego urok ;) Jeszcze tylko dokoncze dirtówke składac i moge sie za kims znowu ogladac :P :P :P
Freeridereczka
Kontakt:

Spaced pisze:Chyba po tym poscie bedziesz miała pełną skrzynke PM-ów na dh zonie

haha czekam,czekam :D:D xP

tak btw to mi sie wydaje ze niedługo bedzie tu temat "ludzie pomóżcie- dzień kobiet"

<lol>
Shout!
Shout!
Let it all out
Come on
Slopstyler
Kontakt:

Freeridereczka Bedzie... W marcu. :P Nie jeden biker marzy, zeby miec dziewczyne bikerke. Nie ma to jak wspolna pasja. Niestety moja dziewczyna nie podziela mojej pasji. Jest wrecz o nia zazdrosna. :twisted:

Spaced Takie zycie... Niestety... :P Jak zlozysz to sie pochwal. :)
Blady214
Kontakt:

Post autor: Blady214 »

Wiecie, co taki OT się z tego zrobił, ale też się wypowiem, bo temat mi się spodobał.

Ja do niedawna nie chciałem mieć dziewczyny bo bałem się jedengo...
"-Albo rower, albo ja!"
... a ja nie byłbym w stanie zrezygnować z roweru, bałem się, że będzie mnie za bardzo ograniczać. Ale teraz jednak wszystko wygląda inaczej, bo muszę przyznać, że jak trafi się na tą prawdziwą miłość, to nie będziecie musileli stawać, przed takimi problemami... Moja druga połówka w ogóle mnie nie ogranicza i nic nie mówi (prawie nic) n/t mojego zainteresowania rowerami... jedynie wolę się jej nie chwalić upadkami i nie pokazywać jej jakiś większych dropów XD
ODPOWIEDZ