czy nie wiecie gdzie można dostac lub zamówić śruby m7 imbusowe?? moje w mostku już nie pociągną długo.. a nie mam zamiaru zmieniac go całego.. najlepiej gdybyście wiedzieli gdzie w łodzi moge cos takiego dostac.. ew. net. Pozdrawiam
qrwa sam jestes beznadziejny.. jak bym nie zjezdził zcałego miasta.. to bym qrwa takiego topicu nie zakładał... usłyszałem kilkadziesiąt odpowiedzi że nie ma takiego rozmiaru w Polskich standardach.. tak że zwróciłem sie z pytaniem do was.. ale zawsze znajdzie sie jakis palant
Hmm... Tutaj jest sporo śrubek http://tiny.pl/lpf1 ale M7 imbusowych nie ma... Standardowo to chyba śruby do mostka mają gwint M6, to co to masz za mostek, że jest M7?
NS supermoto... jakoś nie usmiecha mi się go wmieniac ze wzgledu na wyrobione srubki.. no fakt tez znalazłem m7 ale nie na imbus.. najwyżej pzregwintuje sobie go na M8. ale jeśli ktos wie gdzie to moge dostac to prosze o pomoc.
no takie srubki to baaaaaardzo ciezko jest w Polsce dostac bo to jest inny standard niz sa u nas. Sam kiedys szukalem takiej sruby bodajze do sztycy. No i skonczylo sie na tym, ze wzialem wiertarke i przewiercilem na wiekszy rozmiar.
artin.van.bruyen pisze:wiecie może gdzie dostanę kolorowe śruby??? potrzebował bym niebieskie. typu M6 itp.
Lepiej spójrz na swój rower jeszcze raz i zobacz jak on wygląda... To szrot, a Ty myślisz nad śrubkami kolorowymi alu, gdzie jedna sztuka to koszt kilku złotych?
Może pójdziesz w tytan i karbon? Może...ale może później, jak zmienisz w rowerze...hmmm...wszystko?!