Hej zgrywam całą kolekcję serii NWD i potrzebowałbym dokopać sie do Trailerów, Bonusów i innych takich urywków z filmów ( ale oryginałów a nie że ktoś sobie poskleja filmik z nwd). Chodzi mi o takie rzeczy które niebyły dostępne na piratach a były na DVD. Póki co mam trailery 5-8, potrzebuje poprzednie i najlepiej jakieś bonusy, crasch section, dodatkowi zawodnicy bo wiem ze we filmach ich niebyło a byli jako "bonus riders". Szukałem na RipTV ale tam w sumie też nic niema. Jakbyście znali jakieś strony gdzie są te filmiki to prosze o ich podanie.
Shawnphono3 hula hula.... może po prostu musisz zassać toolbara z megauploada...ja też teraz zassałem i działa pieknie. Ale wracajaćdo tematu wie ktos cos gdzie moge zasać trailery??
gwarek Dzieki za linka, bakflipa widziałem juz dawno ale niewiedzialem ze to ten bonus z 5 , muslałem ze w tym bonusie bedzie tam jakies dropy latał albo ze pokazą w całosci tego dropa gdzie sie połamał.
łee to backflip musi być prosty skoro taki młot jak bender sie go nauczył baj de łej- nie wiecie gdzie krecili te jego proby, bo widzialem ze gogle wyrzucil a wlasnie mialem kupowac?? ....
ADDyFG pisze:
łee to backflip musi być prosty skoro taki młot jak bender sie go nauczył Twisted Evil ba
nie chce mi sie poruszac tematu bender mlot czy nie mlot? zalecam do opini o benderze siegnac do szukaj, poniewaz byl tam taki temat. pozatym backflip nie jest trudnym trickiem