KS 508 - czy sie opłaca...

MUSZEL
Kontakt:

KS 508 - czy sie opłaca...

Post autor: MUSZEL »

Siemka
Jak myślicie czy opłaca sie sprzedawać KSa 508 na allegro?? Czy ludzie coś takiego jeszcze by chcieli kupić?? Pytam sie bo nie wiem czy warto bo nie mam swojego konta na allegro a nie chce w razie co męczyć kolegów i narażać ich na koszty jeśli sie nie będzie chciało sprzedać... mam urwane pokrętło reg. tłumienia, uszczerbki na tłoku (od trzymania w imadle), jest zerwany gwint od wentylu i zakrętka od pokrywki na powietrze zaklejona na super glue bo nie miałem klucza :D

Sorki ale nie weźcie tego tematu jako giełde tylko sie pytam czy warto męczyć kumpli...

pozdro
Kondi_GK
Kontakt:

Post autor: Kondi_GK »

Wez człowieku jak dla mnie to ten damper tylko na smietnik sie nadaje. Mozesz go wystawic na allegro bo moze ktoś bedzie chciał sprężyne ale watpliwe, wsumie z tego co opisałeś to wiele z niego nie zostało może uszczelki sie doczegoś nadadzą. Nawet jak go wystawisz to i tak nie oczekuj jakies astronomicznej sumy. Wg. mnie wiecej zachodu jak korzysci
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

Kondi_GK Dokładnie. Jak dla mnie to damper się napewno nie sprzeda. Nie ma sensu...
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
B.Z.
Kontakt:

Post autor: B.Z. »

Muszel - a ile sobie za niego winszujesz? Potrzebuję korek głównego cylindra z uszczelniaczami, jeśli cena byłaby rozsądna to kupię ten element.
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

B.Z. pisze:Muszel - a ile sobie za niego winszujesz? Potrzebuję korek głównego cylindra z uszczelniaczami, jeśli cena byłaby rozsądna to kupię ten element
Ta wypowiedz świadczy, że jednak warto coś wystawiąc. Rzecz która dla kogoś jest smieciem i czyms nie potrzebnym, drugiemu moze sie przydac i kupi chodzby za symboliczna kwote :)
B.Z.
Kontakt:

Akurat się podjarałem na śmieci po KSach, w podstawowym rowerze mam Foxa, ale uważa, że jesli troszkę nad tym badziewiem popracować to może działać nie gorzej niz Fox. Czekam na pompkę i jakoś w przyszłym tygodniu będę sprawdzał KS 504, chcę dać gęsty olej i pobawić się w dobieranie przepływów. Mam też KS 508 w częściach, ale własnie lekko przywalony jest górny uszczelniacz.

A wystawić - pewnie że warto, lepiej mieć 10 złotych niż nie mieć.
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

B.Z. chodzi CI o cylinder od komory powietrznej czy o tę nakrętkę co zakręca sie za tłokiem?? Bo jeśli chodzi Ci o tę od komory powietrznej to właśnie to mam na super glue przyklejone :D i gwint od wentylu jest zerwany i też przyklejony 8) ale jeszcze powiedz o co konkretnie Ci chodzi
B.Z.
Kontakt:

Chodhodzi mi o ten element, co jest pod nakrętką co się zakręca za tłokiem. To jest ten element, w którym siedzą uszczelniacze tłoka.
ODPOWIEDZ