Dwupółkowy amortyzator + x-light
Dwupółkowy amortyzator + x-light
Mam ramę Ballistic X-Light i planuję kupno nowego amortyzatora. Czy dwupółkowy amortyzator w mojej ramie mógłby spowodować pęknięcie ramy? Słyszałem że jest to możliwe ale nie wiem czy to prawda.
Xadas jezeli chcesz kupywac dwupółke to tylko Duro Triple do tej ramy ... jest dosyc niskie ... wiec nic sie nie stanie ... amorki z górnej półki jak Marzocchi 888 , Junior , Boxxer , Shiver itd nie wchodzą w gre bo naprawde moze cos sie stac z twoją głowką a nawet z tobą ... róznie bywa .... dlatego jezeli chcesz miec dwupółe to tylko duro triple ... chodziaz ja wógole nie polecam dwupółek w sztywniakach bo poprostu niema po co ... lepiej dołozyc i kupic jednopółke np z150.....
Oczywiscie powiedz w czym chcesz smigac bo w ciemno nikt ci nie powie ... pozdro i czekamy na odp
Oczywiscie powiedz w czym chcesz smigac bo w ciemno nikt ci nie powie ... pozdro i czekamy na odp
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
Do tej ramy to bym sie bał wsadzic dwupołke bo ta ramka jest bardziej do amatorskiej jazdy z widelcem 130 i to jedno połkowym i to nie wiem czy nie pojdie pod głowka ci
http://www.pinkbike.com/photo/1762713/

http://www.pinkbike.com/photo/1762713/
Xadasnapisal
Chodziło mi właśnie o Duro Triple bo za tą kasę którą dysponuję nie znajdę czegoś lepszego. Myślałem też o DURO E 130mm ale kumpel go ma i nie działa to za dobrze. Na Duro Triple jezdziłem jakiś czas i moim zdaniem działa lepiej niz duro e.
nie kupuj duro triple!!!co znaczy ze dziala lepiej ze szybciej odbija?przeciez tam nie ma tlumienia.duro e to i tak przy duro tiple rakieta
chyba ze lubisz halas odbijajacych goleni niczym AK- 47.
jak juz chcesz kupic duro to kup d albo e chociarz nie polecam...
Chodziło mi właśnie o Duro Triple bo za tą kasę którą dysponuję nie znajdę czegoś lepszego. Myślałem też o DURO E 130mm ale kumpel go ma i nie działa to za dobrze. Na Duro Triple jezdziłem jakiś czas i moim zdaniem działa lepiej niz duro e.

Kupie damper dhx 4.0 lub 5.0 dlugosc 222