amortyzatory od suntour'a na rok 2008

Madrid
Kontakt:

Post autor: Madrid »

ludzie pisza ze wola za ta cene jakies marcoka itp bo panuje sterotyp ze suntour to shit...
moze akuratnie nowe modele beda porownywalne z tymi "lepszymi" firmami...przynajmniej wygladaja w tym roku solidnie, ciekawe jak z praca
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

KefirQn sam nie jezdzilem bardzo długo ale wiesz ludzie na tym jezdza i nie jest zle. Moze tak sie dzieje jak chcesz duro do dh/fr ale moim zdaniem to jest bardziej amor na dirt/enduro. To, ze nie dziala do konca jak by ludzie chcieli w warunkach dla niego nie przeznaczonych to juz problem ludzi, którzy używaja go niezgodnie z zastosowaniem. A sry jak duro używke mozna miec w takich cenach, ze zaden amor nie podskoczy to nie wiem czemu sie tak pienisz ze shit? Za te 800zl to jak dobrze kupisz to 3 duro bedziesz miec.
Pawel@krk
Kontakt:

Post autor: Pawel@krk »

hmm..... a jezdziliscie na Rux-ach?? jesli nie to prosze sie przejechac i dopiero po tem wypowiadac:) praca miodzio:)
freeride in my mind:)

http://img220.imageshack.us/img220/3947/sl270685fu0.jpg
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

za 800 ziko mam Pika ktory lepiej pracuje i napewno wiecej wytrzyma a co do durexow to sa amorki naprawde nie przewidywalne zaduzo widzialem i jezdzilem na tym naprawde nawet nie wiesz kiedy ci peknie nie ma rys przebarwien ani nic i nagle je* i zebow nie ma serio 800 ziko to jest troche :) a jesli ktos pokmini o dobrze znajdzie cos naprawde zaufanego ktore ma dobre opinie :) a co Do Durexow niestety zaslynely bardzo zla opinia moze teraz chca odbudowac ta opinie wypuszczajac tego duroluxa na sztywna os ale ciezko im bedzie...takie moje zdanie a Spaced zamiast kupowac 3 amorki ktore sie sypia i sa niebezpieczne wole kupic jeden a porządny :)

pare przykladow dam :

http://allegro.pl/item312510850_marzocc ... 99_zl.html Nowy z gwarancja

http://allegro.pl/item310478578_marzocc ... 99zl_.html uzywka ale na 100 % wytrzyma wiecej niz duro i ma lepsza prace...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
Spaced
moderator
Kontakt:

KefirQn ty chyba nie zrozumiałes co do ciebie pisalem. Nie wiem czy wiesz ale nie zawsze ludzie pisza do siebie wprost... Nie sugerowałem zakupu 3 amorków, a zwracałem ci uwage, ze porównujesz amory w róznych przedziałach cenowych. Tak to ja moge powiedziec, ze twoje propozycje sa do dupy bo przeciez można kupic totema air albo 66 rc3. Bo przeciez warto dopłacic i kupic jeden pożadny nie uważasz?

Po prostu nie kazdy ma kase na amorka za 800zl, a duro to dla wielu młodszych riderów dobry sprzęt na start.

A Dj 3 z 2008 roku to chłam i niebrałbym go za taka kase. Drop off tez raczej praca nie powala wiec nie za bardzo widze sens dopłacania akurat w tym przypadku poza faktem, ze bike ziomy cie nie wyszydza, ze masz duro tylko cos innej firmy.

BTW. Wiesz co to jest edycja postów? Bo juz drugi raz post pod postem walisz.
lloll666
Kontakt:

Post autor: lloll666 »

KefirQn pisze:wytrzyma wiecej niz duro i ma lepsza prace...
pierdolony teoretyk! jezdziles na durolux`ie?? polamales go?? wiec jakim prawem pier#$%@sz ze durolux peknie szybciej nic dirt jumper czy DOT?? :?
duro `07 maja ladna prace wiec modele `08 moga byc tylko lepsze, bo na pewno nie dadza starych mulastych tlumikow tylko beda ulepszac nowy tlumik(`07) ogolnie gadanie ze nowe duro bedzie ch@#owo chodzic i pekac jest bezpodstawne i beznadziejne
ashes to ashes...
Spaced
moderator
Kontakt:

lloll666 ale chłopaki na dzielni szydza z duro, a jak masz dj3 albo Doffa to prawie jakbys miał 888WC ;)
KefirQn
Kontakt:

lloll666 masz jakiś problem frajeze ? wolność słowa frajerska taco aSpaced źle cię zrozumiałem i w tym wypadku przyznam ci racje bo dla początkujących może być :)

tylko ze jak zastosują te same stopy materiałów co w poprzednikach to będzie porażka
bombeczka888
Kontakt:

Post autor: bombeczka888 »

KefirQn jak od frajerów chcesz wyzywać to łaskawie opuść to forum, albo nie zawieraj głosu w dyskusjach skoro nie potrafisz pojąć kilku podstawowych rzeczy, polecasz tego dj 3 ze niby taki wytrzymaly, to powiedz mi dlaczego ludzie mówia ze też lubia pękaćw nich korony ? ale nie ;] dla ciebie liczy sie zeby z przody bylo marzocchi, albo pike... taki rider z ciebie za ja pier&^%(&^
nakurwiaj szmato ~~!!
http://www.pinkbike.com/photo/1447872/
Spaced
moderator
Kontakt:

Panowie spokojnie.
A dje juz nie pekaja po 06 czy 07 jesli dobrze pamietam. Problem tylko taki, ze nowe 3 to nie sa stare 3. Syf nawrzucali do srodka jesli dobrze pamietam.
KefirQn
Kontakt:

bombeczka888
bombeczka888 pisze:polecasz tego dj 3 ze niby taki wytrzymaly, to powiedz mi dlaczego ludzie mówia ze też lubia pękaćw nich korony ?

bo wiekszosc ludziu kupuje DJ ktorzy juz troche wiecej umieja i nie oszczedzaja sprzetu a tak skoro jestes taki madry to czemu bronisz durexa skoro ludzie mowia ze tak fajnie sie lamia i sa do dupy ?

i co do liczenia to pojmij to kozi bobku ze pike i marcoch lepiej chodzi od duro i akurat sie wpowiadam bo jezdzilem na tych amorkach i wiem co i jak Co jest dobre a co mniej .doswiadczenia to nie masz co do amorkow wiec sory po co sie wypowiadasz ?
lloll666
Kontakt:

KefirQn pisze:sie lamia i sa do dupy
ty miales chociaz raz duro `07 w reku?? bo nie wydaje mi sie
wszyscy stekaja ze duro sie lamie, owszem lamalo sie duro `06 i starsze modele, `07 maja mocniejsza korone i o wiele ladniejsza prace
proponuje ci udac sie do osiedlowej swietlicy dla dzieci z trudnych rodzin tam powinni rozwiazac twoje problemy, a nie wrzucac na wszystkich na forum, zeby pokazac jaki jestes elo kozak ktory ma MARZOCCHI
ashes to ashes...
KefirQn
Kontakt:

lloll666 twoja stara spawa tory i ty masz jakieś problemy wiec udaj sie tam bo ja nie widzę potrzeby iść do jakieś osiedlowej świetlicy a to ze ty miałeś lekkie dzieciństwo i ciężkie zabawki to nie mój problem < lol2 > wlonosc słowa wolny kraj wiec możecie mi naskoczyć pozdro

a i duro z 07 miałem w reku i nawet na tym jeździłem bo ziomek to ma wiec < Pała >
bombeczka888
Kontakt:

Post autor: bombeczka888 »

KefirQn pisze:twoja stara spawa tory
hmm... ktoś tu chyba potrzebuje czułości ;] okażmy mu ją bo ten człowiek ma problem :) nie widze najmniejszego sensu zeby sie z nim sprzeczać :) ma swój swiat i swoje kredki :) a co do duro 2007 to progres w porónaniu do 06 jest wyraźny naprawde,
nakurwiaj szmato ~~!!
http://www.pinkbike.com/photo/1447872/
KefirQn
Kontakt:

jedyne co sie moge z godzic to ze durex na poczatek jest dobry a co do 07 durexa zastosowali troche wytrzymalsze stopy na koronie ale i tak niestety pekaja zbyt szybko
lloll666
Kontakt:

KefirQn tak tak wiem ze moja stara spawa tory, a moj stary za to bierze tory pospawane przez moja stara i je wygina, i z tad sie wziely polokragle tory :lol:
dobra chloptasiu widze ze nie ma sensu z toba rozmawiac bo jestes na poziome rowu mariackiego :|
ashes to ashes...
KefirQn
Kontakt:

a ty nawet do tego nie dosiegasz < hahaha >
Spaced
moderator
Kontakt:

Panowie zbiera wam sie na warny? Spokojnie.
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

Spaced Sęk w tym że nowe DJ te od 2006 też pękają ;) Kolega miał, kolega sprzedał w piz... A nie ziemniaczył.
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
ODPOWIEDZ