Manitou Gold Label 2008
Manitou Gold Label 2008
Manitou Gold Label 2008. Właśnie taki mam zamiar kupić amor jednak z braku doświadczenia i braku możliwości sprawdzenia proszę o rade którą wersje wybrać 80mm czy 100mm skoku??? Mam ramke octane one void smigam w mieście, dirt też trochę. Jak dobrać wysokość amorka nie chcę kupować w ciemno.
Zgadzam się z Bombell bo w stricie to przecież amorek jest po to żeby sobie nadgarstków nie nadwyrężac bo dużo ludu twierdzi najleprze są sztywne widece. a do dirtu to skok jest potrzebny na 100 % i to chyba raczej tego lżejszego bo żadnych super chardcorów na 80 mm nie zrobisz 

Obiecuje Koledze SPACED że skocze na płask z 2,5 metra :) i zdjęcie pokaże.
Robinson przeczytaj to co napisałeś i pomyśl, ile jest warta twoja ekhm..'wypowiedź' gdzie głupoty i pierdoły przeplatają się z błędami ort...
Dla mnie w streecie im mniej tym lepiej, 80mm to do streetu optimum, bo street to NIE JEST walenie dropów z murka na płaskie, w dodatku na 2 koła no ludzie - litości. tak, moim zdaniem sztywny najlepszy, wiem z doświadczenia i widzę ile osób przerzuca się z amora na sztywniaka pomimo tego, że 'dużo ludu twierdzi najleprze są sztywne'. A to, że w dircie amor jest potrzebny na 100% to tez nieprawda, wystarczy poprzeglądać galerie i filmy na PB - chociażby z Kosmosu - zobaczyć, że na widłach ludzie robią lepsze rzeczy niż co poniektórzy na amorach.
Nawet pomimo tego, że brak Ci doświadczenia, wziąłbym 80mm.
pzdr.
/ed - swoją drogą napisał, że jeździ po mieście i TROCHĘ dirtu. Na logikę można wywnioskować (i magistra do tego nie potrzeba), że więcej u niego streetu.
Dla mnie w streecie im mniej tym lepiej, 80mm to do streetu optimum, bo street to NIE JEST walenie dropów z murka na płaskie, w dodatku na 2 koła no ludzie - litości. tak, moim zdaniem sztywny najlepszy, wiem z doświadczenia i widzę ile osób przerzuca się z amora na sztywniaka pomimo tego, że 'dużo ludu twierdzi najleprze są sztywne'. A to, że w dircie amor jest potrzebny na 100% to tez nieprawda, wystarczy poprzeglądać galerie i filmy na PB - chociażby z Kosmosu - zobaczyć, że na widłach ludzie robią lepsze rzeczy niż co poniektórzy na amorach.
Nawet pomimo tego, że brak Ci doświadczenia, wziąłbym 80mm.
pzdr.
/ed - swoją drogą napisał, że jeździ po mieście i TROCHĘ dirtu. Na logikę można wywnioskować (i magistra do tego nie potrzeba), że więcej u niego streetu.
gg# 3594350
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
padix Proszę przeczytaj sobie to co napisałem i przeanalizuj bo powtórzyłeś moją wypowiedź. Jednym słowem mamy to samo zdanie. Więc o co Tobie kaman jedynie do mojej ort możesz sie przy********c ( nie mam w klawiaturze "C" z kreseczką )
Obiecuje Koledze SPACED że skocze na płask z 2,5 metra :) i zdjęcie pokaże.