ale jego praca nie jest dobra , bardzo jest twardy i ruwnierz nie wybiera malych doluw
Prosze pomuszcie czy da rade jakoś go uleprzyć
bo z tatom jusz zmienialismy olej i na rzadrzy i nic nie pomoglo
acha warze 40kilo
KamileQtarnowty normalny jestes? jak nie umiesz sam napisac to popros mamusie zeby ci pomogla. co do tematu to nic sie nie da zrobic kupiles jeden z najgorszych widelcow i teraz chocbys nie wiem co z nim zrobil to praca sie wiele nie zmieni. Tam jest
ej chłopak zaczyna moze robi błedy ale nie musicie tak po nim jechac a wracajac do teamtu to ten amortyzator trzeba po goleniach nasmarowac ja tak zrobiłem koledze i nawet zaczał lepiej pracowac a oleju musisz mało wlac
pszepraszam robie duzo bykuw mam 10lat
i to nie jest prowokacja tylko pytam
dzienki lisek za rade sprubuje
i czemu urzytkownik ddex
pisze mi cos takiego
ddex - Przynosisz wstyd calemu miastu to nie jest fotka tylko forum rowerowe na poziomie wiec zachowuj sie na poziomie albo ********** na fotke.
A dajcie chłopakowi spokoj kurde czepiacie sie go jak nie wiem a czym jest on wam winien czepiacie sie go non stop a wy w jego wieku jestem cieawy jakie błedy robiliscie!!!!!!!
młynobiker zainstalowałem teraz dziękuję za radę poprawiam wszystko co jest na czerwono i tobie lisek za to że rozumiesz mnie
przepraszam was myślałem że mi pomożecie i że znajdę tu też kolegów
jeszcze raz przepraszam i przestaje pisać
ehh z xcr`em nie da sie za duzo zrobic
mozesz wymienic sprezyny na jakies bardziej miekkie, olej nie wiele da ale zawsze troche lepiej pracuje, moze wyjmij z jednej goleni sprezyna z elastomerem i jezdzil tylko z jedna sprezyna??
lisek-fr ma racje, w wieku 10 lat tez orlami w jezyku polskim wszyscy nie byli
KamileQtarnow Czepiacie sie go a nic wam nie zrobił jest młody wiec sie dopiero uczy w wieku 10 lat to wy nawet nie wiedzieliscie co to net a on juz ma konto na dh-zone nie wiem ale mi sie wydaje ze takim trzeba pomagac a nie jechac po nich jak po psach
Poszukajcie w swojej szafie duktand z dawnych lat kiedy wy mieliscie 10 lat albo nawet i starsi .Moze chlopak ma dysleksje??KamileQtarnow kup sobie w dobrym sklepie rowerowym lub na allegro sprawy o nazwie BRUNOX jest zalecany do serwisowania amortyzatorow przez firme Rock Shox , popsijak nim w miejscu w ktorym skok wchodzi w ta rure <golen> chyba . Troche ponaciskaj na amorek a pozniej caly brud jaki wycieknie wytrzyj szmatka