srednia wieku..

ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

marajan pisze:A z tym PRL to może warto skończyć, teraz jest 21 wiek i trzeba się cieszyć tym, że jest dostęp do wszystkiego w zasięgu ręki
historia Twojego panstwa nie powinna byc przez Ciebie zapomniana, a to ze tego nie znasz z własnych doswiadczen nie znaczy, ze mozesz to szufladkowac jak sie podoba.

lans to pojecie wzgledne, ale jak widze jak na sklep przychodzi gosciu z gruba kasa, kupuje super baja, a potem przez 2 lata uczy sie bunny hopa, a jezdzi codziennie i na pewnym forum wypowiada sie, ze kto to on nie jest, to cos tu jest nie halo.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

ThoRx a ilu jest takich co mają szybkie samochody po 200 koni,super opony,spojlery i sa mistrzami prostej zze świateł do świateł, a na pierwszym zakręcie tylko się lampy STOP palą 5 sekund !!! masa takich co mają kasę i stać ich na wiele ale nie mają potrzeby korzystania z tego tylko pokazywania stan majątku, ilu jest takich ludzi ???

...jeden sie uczy szybko a inny wolno,jeden jest dobry w dalekich lotach a inny jest dobry w lesie...wszystkich łączy wspaniała pasja - ROWER !!
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Da__FreaK no w sumie ja duzo młodszy jestem ale pamietam jak przez lata 90te było ciezko. Jaka radosc jak wlasnie pierwszy kosz sie z kumplami zrobilo. Potem jaka złość jak spadł bo go zle zamontowaliśmy ;)

W 97 ojciec pierwszego alu górala do Polski przywiózł to było naprawde wydarzenie - zero zawieszki. STX-RC - czyli dawne deore :P To było coś ;)

ThoRx ale majran dobrze mówi. Problem z naszym krajem jest własnie taki, ze za bardzo jestesmy zapatrzeni we własna historie i na siebie, a jak trzeba iść do przodu i ew. cos od innych podpatrzec to nic nie robimy i wypieramy sie biedną historią. Wiesz mieszkajac w Warszawie troche o tym wiem bo tu ten syndrom jest najgorszy. Historii nie zapominac ale na ten moment troche z nia przesadzamy w kraju (no i mamy nadmiar historyków, poważnie :P )
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

17 rocznikowo pełne w maju w dzień matki xD
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Rocznikowo 20,a skończone 19 lat..
Slopstyler
Kontakt:

Post autor: Slopstyler »

16 zkoncze w sierpniu
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
KamileQtarnow
Kontakt:

Post autor: KamileQtarnow »

mam 10 lat i nazywam się Kamil Piotrowski :wink:
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

Rocznikowo 19, 18 skończyłem w październiku :P
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
mazic
Kontakt:

Post autor: mazic »

28 za pare tygodni w siodle juz jakies 15 lat...
zaczynalem od jakiegos wloskiego marketu potem diamond back apex w ktorym odpadla glowka ramy heh to byly czasy
co do wszechobecnej lanserki na forum -- sa jeszcze tacy co lubia ja sie cale zycie tluklem na sztywniaku a teraz mam 2 fule i jednego sztywniaka chociaz w miescie mieszkam a gory sa daleko.to tak jak ze znaczkami takie hobby w pewnym sensie to moja mala kolekcja
http://mazic.pinkbike.com/album/old-photos/
michalcox
Kontakt:

Post autor: michalcox »

17 lat w marcu :P
domingo
Kontakt:

Post autor: domingo »

22 wiosenki:)
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

KamileQtarnow pisze:mam 10 lat i nazywam się Kamil Piotrowski
a co nas twoje nazwisko?
KTM_81
Kontakt:

Post autor: KTM_81 »

he he wpisze sie, trzeba po zawyżać statystyki !! 27 lat !! i tu chyba narazie wygrywam ;) trójka wspaniałych dzieciaków he he sami chłopcy w tym bliżniaki, co do żonki to oczywiscie jest i dzielnie znosi moja pasje (widziała co brała) !!
mirek5858
Kontakt:

Post autor: mirek5858 »

Czuję że jestem niezłym oldboyem, 35 latek na karku, czwarty rowerek-tak jak ktoś wcześniej już pisał-taka pasja, niczym znaczki :D góry mam za oknem, :lol: i nie ma nic lepszego jak wracać do domciu uwalony z błota, gdy ludzie patrzą jak na wariata a chłopaki na swych motorach enduro pytają gdzie mam silnik :lol: :lol: :lol:
see you in hell
Da__FreaK
Kontakt:

Post autor: Da__FreaK »

mazic

Ja zaczynalem od jakiegox bmx-a :D alez sie skakalo przez lezacych kolegow z hand made hopy hehe 8) :lol: pozniej na 18 kupilem od koleszki pierwszy rower gorski,z polautomatami:)byl taki bum swego czasu na jumane rowerki z DE :D to byla masakra :lol: na nim sie bujalem kilka lat,az wkoncu kupilem sobie kolejnego sztywniaka na gieldzie:> niby scierwo-ale rama aluminiowa:) jak sie okazalo po piaskowaniu byla to rama Cannondale`a:) alez mi sie smigalo dziarsko na tym rowerku:)....

A teraz... teraz od roku jest upragniony ful:)

Fujibiker
Kontakt:

Post autor: Fujibiker »

17

Co do lanserów to fakt, jest ich teraz masa. Jak przyjeżdżam ze szkoły do miejscowości gdzie mieszkam to widze jak młodzi podjeżdżają pod szkołe na swoich rowerach i wielce kozacza i opowiadają jak to nie śmigaja no ale w zasadzie jest mi to obojetne bo ja nie kozacze na parkingu na rowerze czy wbijam sie specjalnie tam gdzie masa ludiz byle by sie pokazac na rowerze tylko ja pokazuje co umiem na zawodach lub jak smigam z kumplami w lesie!! Ale niestety nie zmienimy tego ze mamy tyle lanserow...
http://www.team.hadronsport.com/
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

ja w maju koncze cwierc wieku a wiec magiczne 25... ale czas leci ;) najwieksza przyjemnosc sprawiaja mi panie ktore prosza o dowod przy kupiwaniu piwka. grunt to czuc sie mlodo ;)
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

Fujibiker Niestety nic się na to nie poradzi że jest tyle lanserów. Znam paru ziomków co kozaczą jak to oni jeżdzą a jak przychodzi co do czego aż żal patrzeć. Natomiast jak jakiegoś gościa stać na świetny rower , ale umie się przyznać że jeździ jak jeździ do jak dla mnie to żaden lans... Też debilnym myśleniem jest to że jak ktoś ma np. rower za... 15.000 zł i jedzie przez miasto bo np. jedzie na jakiegoś dropa za miastem czy wraca z trasy to nie rozumiem w tym momęcie czemu się go nazywa lanser ?/?
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
Robinson
Kontakt:

Post autor: Robinson »

mirek5858 Zajebisty text z tymi silnikami i a pro po tych od motorów enduro....tak na prawde oni nie wiedzą co to adrenalina 8).

Mam 20 lat rocznikowo
Obiecuje Koledze SPACED że skocze na płask z 2,5 metra :) i zdjęcie pokaże.
ODPOWIEDZ