hamulce tarczowe hydrauliczne do 1000zl
nic panowie posluchalem was i kupilem orginalnty plyn shimano... niczym sie nie rozni od finish line mineral moze tylko kolorem... ale zobaczymy zaraz zabiore sie do zalania i odpowietrzenia i zobaczymy co to jest warte....
HYDRAULIKA XT 08.
ULTEGRA CS 6500
SRAM PC 99
PIASTY LX
KORBA XT
TARCZE 2*180 XT 2008.
ULTEGRA CS 6500
SRAM PC 99
PIASTY LX
KORBA XT
TARCZE 2*180 XT 2008.
-
- Kontakt:
ja ja mysle ze tych kilka gramow nie zaszkodzi a rozjebac sie to nie sztuka... wiec hydrauliki dla mnie gora... najlepsze heble - ale kosztowne..
Spaced mozesz mi podac jakas konkretna nazwe takiego plynu..
dodam ze w tamtym roku w bialce mialem dobra glebe bo v-brek.. daly dupy...
Spaced mozesz mi podac jakas konkretna nazwe takiego plynu..
dodam ze w tamtym roku w bialce mialem dobra glebe bo v-brek.. daly dupy...
HYDRAULIKA XT 08.
ULTEGRA CS 6500
SRAM PC 99
PIASTY LX
KORBA XT
TARCZE 2*180 XT 2008.
ULTEGRA CS 6500
SRAM PC 99
PIASTY LX
KORBA XT
TARCZE 2*180 XT 2008.
wydaje mi sie ze dot 5.1 bedzie lepszy chyba ma wyzsza temp. wrzenia i czyms sie jeszcze rozni musialbym zapytac sie tescisa gdyz prowadzi taka hurtownie z takim czyms.. jak chcesz to m oge sie dokladnie roznice zapytac...
HYDRAULIKA XT 08.
ULTEGRA CS 6500
SRAM PC 99
PIASTY LX
KORBA XT
TARCZE 2*180 XT 2008.
ULTEGRA CS 6500
SRAM PC 99
PIASTY LX
KORBA XT
TARCZE 2*180 XT 2008.
-
- Kontakt:
gen.zuluz Wszystkie płyny LHM.. Total/Castrol lub ich syntetyczne odpowiedniki czyli LDM.. Tym możesz zalać..
Ja dużo dobrego słyszałem o produkcie Delphi.. Znam się z przymusu, bo jestem posiadaczem Citroena
Spaced znalazłem Ci tani 5.1 zobacz tutaj
btw: Może wypowie się ktoś obiektywnie na temat omawianego hamulca, czyli M775.. Zawsze mi się podobał i podejrzewam że nie będzie gorzej hamował niż saint..
Ja dużo dobrego słyszałem o produkcie Delphi.. Znam się z przymusu, bo jestem posiadaczem Citroena

Spaced znalazłem Ci tani 5.1 zobacz tutaj
btw: Może wypowie się ktoś obiektywnie na temat omawianego hamulca, czyli M775.. Zawsze mi się podobał i podejrzewam że nie będzie gorzej hamował niż saint..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
ArthurGreen no z citroena pamietam, ze sie minerale do gustava lało 
A co do ceny to to taki problem nie jest. Kumpe, o ktorym ci mówilem ma kontakt na hurtownie bo to człowiek z samochodowej rodziny jest
Ale na razie mam baaaardzo nagły i niemiły zgrzyt finansowy wiec mam ważniejsze sprawy na głowie.

A co do ceny to to taki problem nie jest. Kumpe, o ktorym ci mówilem ma kontakt na hurtownie bo to człowiek z samochodowej rodziny jest

Ale na razie mam baaaardzo nagły i niemiły zgrzyt finansowy wiec mam ważniejsze sprawy na głowie.
powiem ci ze rozmawialem z tesciem an temat dot 4 i 5 ten wyzszy model oleju sentytcznego kupuja do motorow gdzie cholernie sie grzeje hebel.. jak powiedzial ze w takich hamulcach rowerowych nie bedzie roznicy... glownie chodzi o parametry tego plynu dot 5 w wyzszych temp.
natomiast musze wam powiedziec ze uzywalem w moich XT 2008 LHM plus Delphi i w zime rzeczywiscie klamka chodzi bardzo ciezko natomiast jest jakas roznica pomiedzi finish line mineral a olejem shimano.. jak zalewalem finish line klamka hmulca inaczej chodzila niz jak zalalem shimano.. zauwazylem tez ze o wiele lepiej sie odpowietrza ten uklat na tym shimano a co chodzi o LHM bardzo ciezko z uwagi iz on jest gestrzy niz finish line czy shimano... w tym shimano mialem wrazenie przy zalweaniu ze jakby uszczelki inaczej pracowaly jakby sie rozszezyly poprawiajac szczelnosc.. i zapach jest inny shimono i finish line.. ja bym polecal jednak shimano butelka 50 ml zalalem dwa heble i jeszcze zostalo ok 1/4 butelki..musi byc panowie jakas roznica...
natomiast musze wam powiedziec ze uzywalem w moich XT 2008 LHM plus Delphi i w zime rzeczywiscie klamka chodzi bardzo ciezko natomiast jest jakas roznica pomiedzi finish line mineral a olejem shimano.. jak zalewalem finish line klamka hmulca inaczej chodzila niz jak zalalem shimano.. zauwazylem tez ze o wiele lepiej sie odpowietrza ten uklat na tym shimano a co chodzi o LHM bardzo ciezko z uwagi iz on jest gestrzy niz finish line czy shimano... w tym shimano mialem wrazenie przy zalweaniu ze jakby uszczelki inaczej pracowaly jakby sie rozszezyly poprawiajac szczelnosc.. i zapach jest inny shimono i finish line.. ja bym polecal jednak shimano butelka 50 ml zalalem dwa heble i jeszcze zostalo ok 1/4 butelki..musi byc panowie jakas roznica...
HYDRAULIKA XT 08.
ULTEGRA CS 6500
SRAM PC 99
PIASTY LX
KORBA XT
TARCZE 2*180 XT 2008.
ULTEGRA CS 6500
SRAM PC 99
PIASTY LX
KORBA XT
TARCZE 2*180 XT 2008.
gen.zuluz dot 5.1 jesli sie nie myle został wprowadzony do samochodów z abs czy innym sztucznym mózgiem i ma inna lepkość z tego powodu. Juz z Arturem wyszukalisymy dota 4 o tej samej temp wrzenia co najlepszy 5.1.
A i 5.1 i 5 to róznica. 5 rozwali uszczelki w kazdym rowerowym biku i nie wolno ich stosować.
Zreszta jak ty masz na minerala to tez raczej doty nie sa mile widziane...
A i 5.1 i 5 to róznica. 5 rozwali uszczelki w kazdym rowerowym biku i nie wolno ich stosować.
Zreszta jak ty masz na minerala to tez raczej doty nie sa mile widziane...
-
- Kontakt:
heble musza byc inaczej dupa z dobrego hamowania... nie wiem za dot to porazka w moim ukladzie uszczelki by mi rozpuscil... ja ci musze powiedziec Spaced ze jest jednak minimalna roznica pomiedzy mineralkami... ja teraz bede kupowal tylko shimano...wywalilem wiecej kasy na kombinowanie niz jest warta jedna butelka tego minerala a 50 ml jak ktos mowi ze malo to zostalo mi jeszcze 1/4 50ml..wiec jak raz do roku sie wymieni to zaden wydatek....ale warto wiedziec co do dota jak pisales roznice miedzy 5 a 4
HYDRAULIKA XT 08.
ULTEGRA CS 6500
SRAM PC 99
PIASTY LX
KORBA XT
TARCZE 2*180 XT 2008.
ULTEGRA CS 6500
SRAM PC 99
PIASTY LX
KORBA XT
TARCZE 2*180 XT 2008.