jak zrobic table top ? wiem ze to glupie pytanie ale...
jak zrobic table top ? wiem ze to glupie pytanie ale...
.. naogladalem sie filmow ,znam na pamiec jak to robia ,a jak przyjdzie co do czego to albo wogule nie wyjdzie,albo wyjdzie **** wi co ,ale gleba
sytuacja wyglada tak ze sie wybijam z hopy ,proboje go przechylic ,ciagne kierownica ale jakos dupa nie moze ,strasznie ciezko , a jak uda mi sie ciut go przechylic i lekko skrece w lewo kierke to dupa idzie w prawo jak do whipa i wtedy gleba;//;/
wie ktos co trzeba zrobic zeby prawidlowo to wyszlo , ciagnac rekoma kiere czy nogami jeszce cos
dzieki i pozdrawiam !
sytuacja wyglada tak ze sie wybijam z hopy ,proboje go przechylic ,ciagne kierownica ale jakos dupa nie moze ,strasznie ciezko , a jak uda mi sie ciut go przechylic i lekko skrece w lewo kierke to dupa idzie w prawo jak do whipa i wtedy gleba;//;/
wie ktos co trzeba zrobic zeby prawidlowo to wyszlo , ciagnac rekoma kiere czy nogami jeszce cos
dzieki i pozdrawiam !
-
- moderator
- Kontakt:
Ja tez niby znam zasady ale cos ciezko jak juz zaczynam to kiere w odwrotna strone itp hehe
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
najlepiej sie naucz tak
najpierw nie skręcaj kierownicy w locie tylko sam bike przechylaj tak jak na table
potem jak już opanujesz to przechylanie roweru zacznij kminic z kierownica
ja sie tak nauczyłem bardzo prosty i szybki sposób
trenuj a na pewno Ci wyjdzie
powodzenia w kminieniu 
najpierw nie skręcaj kierownicy w locie tylko sam bike przechylaj tak jak na table
potem jak już opanujesz to przechylanie roweru zacznij kminic z kierownica
ja sie tak nauczyłem bardzo prosty i szybki sposób

Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
dzieki wielkie za udzielenie pomocy:) bede sie staral go przechylic w trakcje lotu ciagnac kiere:)
a jesio 1 , uczyc sie tego na maly wybiciu czy juz lepiej na wiekszej hopce, bo wydaje mi sie ze na maly wybicieu to jak go bede staral sie przechylic to juz bedzie ladowanie ,hehe i moge nie zdazyc;/ ale ciul wie
a jesio 1 , uczyc sie tego na maly wybiciu czy juz lepiej na wiekszej hopce, bo wydaje mi sie ze na maly wybicieu to jak go bede staral sie przechylic to juz bedzie ladowanie ,hehe i moge nie zdazyc;/ ale ciul wie
Polecam nosić kask przy robieniu table top'a i ochraniacze na kolana!
Właśnie wróciłem z bika, pojechałem sobie na dropa i chciałem zrobić TT, prawie mi wyszło :P Tyle, że nie zdążyłem odkręcić, rower mi jakoś tak odjechał walłem bokiem ciała w glebę a najbardziej kolanem i łbem, którym zryłem 0,5 m ziemi. Głowa spoko, kolano też tyle, że boli przy wstawaniu z krzesła a tak to nie.
Robiłem ten trik 1 raz w kasku (FF).
Właśnie wróciłem z bika, pojechałem sobie na dropa i chciałem zrobić TT, prawie mi wyszło :P Tyle, że nie zdążyłem odkręcić, rower mi jakoś tak odjechał walłem bokiem ciała w glebę a najbardziej kolanem i łbem, którym zryłem 0,5 m ziemi. Głowa spoko, kolano też tyle, że boli przy wstawaniu z krzesła a tak to nie.
Robiłem ten trik 1 raz w kasku (FF).