jak zrobic table top ? wiem ze to glupie pytanie ale...

kefas79
Kontakt:

jak zrobic table top ? wiem ze to glupie pytanie ale...

Post autor: kefas79 »

.. naogladalem sie filmow ,znam na pamiec jak to robia ,a jak przyjdzie co do czego to albo wogule nie wyjdzie,albo wyjdzie **** wi co ,ale gleba
sytuacja wyglada tak ze sie wybijam z hopy ,proboje go przechylic ,ciagne kierownica ale jakos dupa nie moze ,strasznie ciezko , a jak uda mi sie ciut go przechylic i lekko skrece w lewo kierke to dupa idzie w prawo jak do whipa i wtedy gleba;//;/

wie ktos co trzeba zrobic zeby prawidlowo to wyszlo , ciagnac rekoma kiere czy nogami jeszce cos

dzieki i pozdrawiam !
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

Ja tez niby znam zasady ale cos ciezko jak juz zaczynam to kiere w odwrotna strone itp hehe
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

chyba nie ten dział... a co do table'a to musisz to wykatować bo tego nie da sie wytłumaczyć na forum :?
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
kefas79
Kontakt:

hmm a jakies takie porady zeby sie np. mocno wybic, pociagnac kiere, nogi ugiac ,cos takiego ?
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

kefas79 pisze:jakies takie porady
kefas79 pisze:mocno wybic, pociagnac kiere, nogi ugiac
heh masz odpowiedz w pytaniu. Katuj katuj jedyne co moge ci powiedziec, i najwazniejsze to sie przelamac.
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

najlepiej sie naucz tak

najpierw nie skręcaj kierownicy w locie tylko sam bike przechylaj tak jak na table

potem jak już opanujesz to przechylanie roweru zacznij kminic z kierownica

ja sie tak nauczyłem bardzo prosty i szybki sposób :) trenuj a na pewno Ci wyjdzie :) powodzenia w kminieniu :)
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

Wiesz nikt się tego od razu nie nauczył. Rób na razie bez skręcania kiery, jak będziesz robił większe table to wtedy skręcaj. Tego się dość długo uczy, ale za każdym razem jest większy.
brooce
Kontakt:

Post autor: brooce »

A ja mam takie pytanie - przy lewej nodze z przodu, lepiej jest robić tabla w lewo, czy w prawo ? Jest jakaś różnica? Jakaś zależnośc pomiędzy stroną robienia tabla, a nogą z przodu?
http://brooce.pinkbike.com
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

brooce ja jeżdżę z lewą z przodu i tabla robie w prawo - jakoś wygodniej.
kefas79
Kontakt:

dzieki wielkie za udzielenie pomocy:) bede sie staral go przechylic w trakcje lotu ciagnac kiere:)
a jesio 1 , uczyc sie tego na maly wybiciu czy juz lepiej na wiekszej hopce, bo wydaje mi sie ze na maly wybicieu to jak go bede staral sie przechylic to juz bedzie ladowanie ,hehe i moge nie zdazyc;/ ale ciul wie
Błażejj
Kontakt:

Post autor: Błażejj »

Polecam nosić kask przy robieniu table top'a i ochraniacze na kolana!

Właśnie wróciłem z bika, pojechałem sobie na dropa i chciałem zrobić TT, prawie mi wyszło :P Tyle, że nie zdążyłem odkręcić, rower mi jakoś tak odjechał walłem bokiem ciała w glebę a najbardziej kolanem i łbem, którym zryłem 0,5 m ziemi. Głowa spoko, kolano też tyle, że boli przy wstawaniu z krzesła a tak to nie.

Robiłem ten trik 1 raz w kasku (FF).
kefas79
Kontakt:

to samo ostatnio mialem tylko ze hopka mala i lajtowa gleba ale tez jakos krzywo wyladowalem
ODPOWIEDZ