panowie
mam kolejny problem, kiedy robie x-upa w prawo to caly rower zaczyna mi sie krecic w lewo i laduje krzywo, narazie robie go na hopach racingowych i nie przelatuje chopy zeby sie nauczyc wiec nie jest to problem ale co zrobic zebytak nie bylo??
prosze o pomocne komentarze i przepraszam za brak polskich literek ale mi sie nie chce:)
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
ja tesh mam problem z x-upem zawsze o kolano zachaczam kierą rproboje go robic w prawą strone ale jak wyskakuje to prawą noge zawsze mam z przodu wiem ze w lewa bylo by latwiej bo by noga nie zawadzala tylko jakos nie moge w lewo :/
więc rawdopodobnie skaczesz z ugiętymi nogami :) zpróbuj skakać na wyprostowanych nogach i tekach wtedy napewno zrobisz x-up'a a jakby co to w razie widocznego niedolotu mozna jeszcze sporo podciągnąć rower do góry :)
Ja co prawda dopeiro zaczynam skakać ale ..Ja robie coś ala x up własciwie pol x upa tzn obrot kiera o 90 stopni w lewo jeśli nie mozesz zrobić pełnego zrób częsciowy tak ja ja .
ale pol x-upa to mi zawsze wychodzi :) a caly czasami xzalezy czy kiera mi sie zmiesci kolo nogi a mam kiere fuun full on 710 dlugosci troche durza pamieam jak mialem zooma 640 to wtedy latwo sie robilo :)
ja naprzykład przyciąłem swoją kierownicę po jakieś 2,5 - 3 cm z każdej strony, żeby łatwiej mi było robić x-a i barspiny... i naprawdę teraz jest o wiele łatwiej...
heheh ja tak mialem ze w lewo nie umialem bo mi rowur odlatywal jakos dziwnie ale sie w koncu naumialem :Pja proponuje zmienic opony , to zawsze pomaga <lol2> hehehehe
co to za pytanie? kazdy kto chce to sie naumie wystarczy cieprliwosci i kwestia przelamania to wszytsko, ale jesli ktos mysli ze jak mu sie wytlumaczy to odrazu zrobi to niemamy oczym gadac:)